Håndball for de små

SEIERSVANT: Bak f.v.: Ingeborg Angeltveit, Emily Markgren og Sarah Rennes. Foran f.v.: Nea Holand Frydenlund og Lykke Hansen.

SEIERSVANT: Bak f.v.: Ingeborg Angeltveit, Emily Markgren og Sarah Rennes. Foran f.v.: Nea Holand Frydenlund og Lykke Hansen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag og søndag ble det arrangert aktivitetsturnering i Vestfold. Runarhallen var blandt hallene de yngste hånballspillerne spilte kamper.

DEL

Lørdag formiddag var det aktivitetsturnering i Runarhallen, og blant lagene som deltok var STIFs åtteåringer. Jentelaget har 20 spillere, og deler opp laget i fire til turneringene.

– Vi er med på aktivitetsturneringer en gang i måneden. Også har vi en trening i uka, sa trener Hanne Holand.

Seiersvant lag

Sandefjords Blad var til stede da et av de fire lagene møtte Teie til lørdagens siste kamp. Den endte med seier. Og skal vi tro spillerne selv, er seier vanlig kost i STIF-leieren.

– Vi har vunnet alle kampene i dag, sa alle fem spillerne i kor.

Det var heller ingen tvil da de ble spurt om det var gøy å spille håndball.

– JA!, kom det, nok en gang i kor, fra samtlige spillere.

God stemning

Runarhallen var fylt av applaus og positive ord fra foreldre og arrangør. Hele rammen rundt turneringen var flott, og fair play spilte en stor rolle. Alt i alt var det en positiv og god tone i hele hallen lørdag formiddag.

Også lagene imellom var det så å si bare god stemning, selv om noen var litt hardhendte innimellom.

Etter STIFs kamp mot Teie, samlet Holand spillerne sine. Hun fortalte hva de hadde gjort bra, og sa at litt knuffing og holding er en del av håndball.

Etter hver kamp, stilte lagene seg opp og takket hverandre for kampen.

MÅL: Nea Holand Frydenlund (rødt) scorer ett av STIFs mål mot Teie.

MÅL: Nea Holand Frydenlund (rødt) scorer ett av STIFs mål mot Teie. Foto:

Fire mot fire

Lagene spilte med fire spillere på banen. Det angripende laget hadde fire utespillere, mens en av utespillerne på det forsvarende laget sto i mål.

Denne måten å spille på, gjør det enklere for spillerne å score mål. Og som alle som har drevet med lagidretter vet, det er gøyere når man får ballen i nettmaskene.

Kiosk og sekretariat

Som vanlig var det kiosk i hallen. Og som vanlig var kiosken populær blant både voksne og barn, for man kunne se mennesker i alle aldre med kaffe, vafler eller kaker i hånden.

I tillegg til kiosken, stilte Runar med sekretariat og dommere på alle banene. Dommerne sørget for at alt gikk skikkelig for seg på banen, og sekretariatet tok tiden og holdt telling på målene i kampene.

En meget flott ramme rundt en fin turnering for de ivrige, unge håndballspillerne.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.