Borte bra, men hjemme best, sier de.

Det er nok ikke helt uten grunn. De fleste av oss legger ned mye tid, energi og penger i å få et så godt hjem som mulig.

Her skal vi trives, skape gode minner, ha besøk, slappe av og sove. Ikke minst ligger ofte mye av vår materielle verdi nettopp i boligen vår.

Fordi vi har ulike behov, forskjellig smak og varierende interesser, ser hjemmene våre forskjellig ut. Hva har du gjort i eller rundt ditt hjem for at du skal trives?

Vil du vise oss?

Hvor vi bor, hvordan hjemmet vårt ser ut og eventuelt hvem vi bor der sammen med, sier mye om oss som mennesker. Og historier om mennesker, trigger nysgjerrigheten til mange av oss.

Kanskje har du nettopp kjøpt din første bolig? Har du bodd i barndomshjemmet hele ditt liv? Bor du sammen med tilfeldige mennesker i et kollektiv? Har du kanskje snekret eller tegnet huset selv? Eller brukt kreativiteten på husets interiør? Bor du kanskje i en båt eller i en hytte? Eller har du grønnere fingre enn de fleste?

Har du en historie knyttet til hjemmet ditt, et rom du er stolt av eller noe som skiller ditt hjem fra andres, vil vi gjerne høre fra deg.

Om du kjenner noen andre som passer beskrivelsene, må du gjerne tipse om dem også.

Send en mail til [email protected]

«Hjemmet mitt»:

■ I serien «Hjemmet mitt» skriver Sandefjords Blad om ulike boliger og folks boløsninger. Fortrinnsvis i Sandefjord og omegn, men vi skriver gjerne om sandefjordinger som bor andre steder også.

■ Vi er interessert i å fortelle om steder der folk bor og tilbringer store deler av livene sine. Målet er ikke å utlevere, men å gi et lite innblikk i hvordan noen av våre medmennesker lever og bor.

■ Kjenner du til en helt spesiell eiendom som skiller seg ut på grunn av arkitektoniske løsninger, innredning, beliggenhet eller historie? Eller har du kjørt forbi en eiendom i årevis, og kunne tenke deg at Sandefjords Blad kikker nærmere på den? Tips oss gjerne!

■ Ta kontakt med SBs journalister Linda Nilsen ([email protected]), Ann Kristin Saastad ([email protected]) eller Linea Celine Søgaard ([email protected]).