Heidi Løke (37) storspilte sist sesong. Nå har hun vunnet gjev pris.

IMPONERTE: Heidi Løke (37) bet fra seg forrige sesong, og sørget blant annet for 126 mål for Vipers Kristiansand. Nå har hun vunnet prisen som «Årets linjespiller».

IMPONERTE: Heidi Løke (37) bet fra seg forrige sesong, og sørget blant annet for 126 mål for Vipers Kristiansand. Nå har hun vunnet prisen som «Årets linjespiller». Foto:

Merittlisten til Sandefjord-kvinnen Heidi Løke (37) vokser stadig. Nå kan hun titulere seg som «Årets linjespiller».

DEL

Spillerne i REMA 1000-ligaen (eliteserien) har stemt fram den de mener er «Årets linjespiller» blant kvinnene for sesongen 2019/2020. I år gikk prisen til Løke. Og det med solid margin. Rettere sagt, overlegen margin. Den erfarne strekspilleren fra Sandefjord fikk nemlig hele 72,7 prosent av alle stemmene, melder Norsk Topphåndball.

At nettopp Løke vant prisen er ikke uten grunn. Hun storspilte i den rosa Vipers Kristiansand-drakta sist sesong, og bøttet inn 126 mål totalt. Det ga henne et snitt på 6,3 mål per kamp. Hun ble også lagets toppscorer, i tillegg til at hun ble kåret til banens beste fire ganger i sesongen.

Løke har for øvrig vunnet nevnte pris to ganger tidligere. Også i sesongene 2009/2010 og 2010/2011 ble hun kåret til «Årets linjespiller». Med årets pris har hun dermed trippelen inne.

Totalt var det 13 kandidater som var nominert til prisen hun vant. Den som var nærmest Løke var Katarina Berens fra Tertnes, opplyser handball.no.

På herresiden var det BSK-spilleren Aksel Strupstad som stakk av med prisen «Årets linjespiller». Han vant prisen med 22,1 prosent av stemmene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags