Gå til sidens hovedinnhold

Her blir det snart uteøl og is

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jo da, det stemmer det. Vi har fått skjenkebevilling til den nye kafeen, sier daglig leder Peter Nordberg hos Kokeriet, Pir4 og Bryggecaféen.

For abonnenter

Han forteller at de både skal ha ansatte som kun selger is og kafévarer, samt folk over 18 som i tillegg har lov til å servere øl og vi.

– Nå jobber vi med å få på plass en ny leder for Bryggecaféen. Vi er i sluttfasen og kjører de siste intervjurundene. Når vi har en leder på plass, skal vedkommende få være med på å rekruttere, sier Nordberg.

LES MER: Ledig jobb på Brygga

Fordelen med å drive tre spisesteder så tett på hverandre er å kunne utnytte arbeidskraften maksimalt. I det Kokeriet, Pir4 og Bryggecaféen søker etter folk, blir det enklere å finne riktige folk til de rette plassene.

– Det er spennende tider. Etter hvert skal vi se på menyen til Bryggecaféen. Den skal fremdeles være en iskafé, men vi utvider med flere kafé-produkter, og har investert i en flott baristamaskin. Så vi har så absolutt god kaffe også, sier Nordberg.

God blanding i sola

I løpet av et par måneder vil det komme opp et gjerde på utsiden av bord og stoler på tvers av James Clark på Brygga. Det blir samme antallet sitteplasser utenfor Bryggecaféen. 40 stoler rundt bord og med muligheter for å kunne nyte en utepils eller utevin.

– Vi har bevilling på sterkere alkohol også, men det tenker vi ikke å benytte oss av her, sier Nordberg.

Hvordan han tror det kommer til å gå med den «nye» kafeen har han et klart svar på.

– Dersom vi får været med på laget i sommer, blir dette fantastisk.

Bryggekafeen har planer om å åpne allerede i april. Skjenkebevillingen gitt av Sandefjord kommune gjelder fra 1. april til 15. september.

Kommentarer til denne saken