Her kan barna herje i flere timer hver dag, i vinterferien – og det helt gratis

AKTIVITETER I VINTERFERIEN: Oslofjord Arena åpner dørene til både ishallen, flerbrukshallen og ulike aktiviteter utendørs i vinterferien.

AKTIVITETER I VINTERFERIEN: Oslofjord Arena åpner dørene til både ishallen, flerbrukshallen og ulike aktiviteter utendørs i vinterferien. Foto:

Dersom du foreløpig ikke har de helt store planene for vinterferien, har Oslofjord Arena gode nyheter. De tilbyr nemlig en mengde aktiviteter for både små og store den kommende uka, og det helt gratis.

DEL

Kong vinter lar stadig vente på seg i Sandefjord, samt de fleste andre steder i fylket. Og det er lite som tyder på at snø og kulde kommer på besøk med det første. For værvarselet for Sandefjord den kommende uka, viser foreløpig stort sett bare plussgrader. Så for de som drømmer om ski, akebrett og annen vinterlek ute, de er det lite håp for den kommende vinterferieuka.

Dersom du lurer på hva du kan fylle dagene med, sammen med barna, har Oslofjord Arena gode nyheter å komme med. De åpner nemlig dørene fra mandag til torsdag, mellom klokken 12.00 og 16.00 hver dag, for alle som vil benytte seg av ishallen eller flerbrukshallen.

– Vi kan love skøyteis av høy klasse for dem som ønsker å snøre på seg skøytene. Isen vil bli delt i to: En for ishockey, og en side for dem som kun ønsker å stå på skøyter, skriver Oslofjord Arena i en pressemelding.

Men det er mer enn skøyter de tilbyr. I flerbrukshallen blir det muligheter for ulike ballaktiviteter, og utendørs tilbys det bruk av et stort klatrestativ, trampoliner, skatepark og kunstgressbaner.

– Ved mye is og snø kan klatreparken og skateparken bli steng på grunn av sikkerhetsmessige årsaker, melder arenaen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.