Unnskyld, Hunsrød-utbyggere!

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

KrF’s bystyregruppe har diskutert denne saken i sitt møte i forkant av bystyrebehandlingen som var 22. september. Argumentasjonen mot reguleringsplanen er delvis basert på en rekke udokumenterte påstander om en av utbyggerne (Smits Venner).

DEL

MeningerÅ hevde at «de betaler ikke moms, arbeidsgiveravgift, lønn eller skatt», er ikke med på å opplyse saken. Vi i KrF er godt kjent med den virksomhet som Smits Venner driver, og vi vil heller gi honnør for det store engasjement og den dugnadsånd som preger menighetens arbeid. Vi er overbevist om at den virksomheten som blant annet skaper et trygt og godt oppvekstmiljø for barn og unge, er positiv for vår kommune.

Vi mener at utbygging av dette området på Hunsrød vil være viktig for noen innbyggeres ve og vel, nemlig de som kan flytte inn når området er bygd ut. Vi mener altså at utbygging av nye boligområder ikke primært er et spørsmål om «økonomiske interesser til private aktører», men et spørsmål om å utvikle kommunen og med det skape gode boområder for innbyggerne.

KrF vil i denne saken vektlegge mest at Kommuneplanen skisserer at dette boligområdet kan bygges ut i mot slutten av planperioden. Derfor mener vi forutsetningen i kommuneplanen ikke er oppfylt nå, og derfor stemmer vi imot planen ved denne behandlingen.

Vi vil samtidig be utbyggerne om unnskyldning for de utgifter som unødvendig er påløpt, siden vi ikke satte foten ned allerede ved første gangs behandling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags