Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjer i Sandefjord Senterparti?!

Leser i Sandefjords Blad at Trine Rønning ikke er ønsket i Sandefjord Senterparti.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hva skjer her? Ved siste kommunevalg kom Trine som et friskt pust inn i Senterpartiet i byen. Hun var aktiv og snakket partipolitikk som jeg kunne kjenne meg hjemme i. Hun var langt nede på lista og ikke kumulert. Likevel kom hun opp nesten på toppen, noe som viste at hun var ønsket av mange velgere.

Trine er hel ved

Les også

Forlater partiet etter uenigheter: – Har opplevd et utilbørlig press

Trine er en person som står på for det hun tror på. Hun har ingen personlige baktanker med det hun gjør og sier. Her er det ærlige hensikter fra bunnen av. Hun viser ikke spisse albuer for egen vinning, slik mange har en tendens til i politikken. Når Trine sier noe, er det sak, det er hel ved.

Mister jordvern-person

Jeg beklager at Sp, både lokalt og sentralt, nå mister en person som fører en politikk jeg mener Sp er kjent for. Først og fremst jordvern. Et vern om framtid, for matproduksjon. Det bygges ned med veier og boliger. Matjord synes ikke å ha noen betydning.

Les også

Partiet sier de prøvde å finne en løsning: – Et forsøk på å skape ro og enighet i gruppen

Talsperson for rein politikk

Det er klart for meg at vurderingen av å stemme på et parti med takhøyde for en personlighet som Trine Rønning er avgjørende. Et politisk parti skal først og fremst være opptatt av politikken, og Sandefjord Senterparti mister med Trine en talsperson for rein politikk.

Dessverre.

Kommentarer til denne saken