Gå til sidens hovedinnhold

Hvordan har koronaåret ditt vært? Vi vil høre om både oppturene og nedturene!

Det er snart ett år siden Norge stengte ned på grunn av korona. 12. mars 2020 er en dato som vil bli husket i historiebøkene. Men hva har egentlig skjedd i ditt liv i løpet av dette året?

Vi har skrevet mye om korona dette året. Kanskje litt for mye, mener noen, mens andre savner koronasaker de mener vi burde ha skrevet mer om.

En ting vi gjerne vil skrive om, er folk i Sandefjord sin opplevelse av det siste året. Hvordan har pandemien påvirket ditt liv? Har det vært mye styr med hjemmekontor og barn med hjemmeskole? Flere runder i karantene? Og hvordan opplevde du i så fall det?

Har du, eller noen av dine nære, blitt syke? Kanskje har du mistet jobben, eller hatt andre bekymringer rundt økonomien som følge av pandemien? Har du blitt isolert, og kjent veldig på ensomheten?

Eller er det kanskje tvert om? Var 2020 et bra år for deg? Fikk du kanskje et tettere bånd med familien, og kjente at du fikk roet ned litt? Kanskje tok du sats på noe helt nytt, eller fant den store kjærligheten?

Du merket kanskje ikke de store endringene til tross for smitteverntiltak? Kanskje det var befriende å slippe maset om klemming og manglende respekt for intimgrenser?

Vi vil gjerne høre om alt! Så derfor blir vi veldig glade hvis du tar deg tid til å fylle ut skjemaet under her. Her kan du også komme med tips til saker du mener vi burde skrive.

Dersom undersøkelsen ikke dukker opp i vinduet under, kan du klikke HER.

Kommentarer til denne saken