I dag får du tilgang til alle disse avisene, dersom du er SB-abonnent

Dersom du er SB-abonnent, har du fra og med nå også tilgang til flere titallsaviser andre lokalaviser, helt uten ekstrakostnad.

DEL

Koronaviruset har ført til krise i Norge, og informasjonsbehovet for folk er derfor enormt. Derfor besluttet nylig Amedia, som eier Sandefjords Blad, at alle våre abonnenter skal få tilgang til nesten alle aviser som konsernet eier. Unntaket er de minste avisene.

Fra og med i dag får du derfor tilgang til flere titalls ekstra lokalaviser, samt Nettavisen, uten at det koster deg noe mer enn det du allerede betaler for å lese Sandefjords Blad i dag.

- Vi er i en krisetid, og alle må bidra med hva de kan. Hos oss har vi til enhver tid meldinger med samfunnskritisk informasjon på fronten åpent for alle. I tillegg ser vi at alle har slektninger, venner eller andre forbindelser til lokalsamfunn i hele landet. Derfor gjør vi det slik at våre abonnenter nå får tilgang på nesten alle Amedias aviser, sier SBs redaktør, Steinar Ulrichsen.

Tilgangen til avisene gjelder i første omgang ut april. Totalt er det nå nærmere 500.000 Amedia-abonnenter som nå kan holde seg oppdatert om koronaviruset i hele landet.

– Gratistilgangen på tvers eksisterer i første omgang ut april måned. Så vil vi gjøre en løpende vurdering ut fra hvordan situasjonen utvikler seg i samfunnet, og hvorhen vi står i kriseforløpet, uttalte konserndirektør Anders Opdahl i Amedia, til Medier24 i forrige uke.

Dersom du ikke allerede er SB-abonnent, kan du enkelt bli det ved å klikke her.

Artikkeltags