Gå til sidens hovedinnhold

Bruker Vipps for å innkreve inkassogjeld

Artikkelen er over 4 år gammel

Inkassoselskapet Sergel i Sandefjord mener enklere løsninger øker sjansen for å få inn penger. Nå tar de i bruk Vipps for å betale inkassokrav.

(Vestviken 24)

Sandefjord-selskapet er det første i Norge som bruker Vipps i denne sammenhengen.

– Det skal være enkelt å betale inkassokrav, og derfor setter vi av store ressurser på å videreutvikle systemene våre, sier Besar Hiseni, produktsjef i Sergel Norge i en pressemelding.

Betalingsløsningen er en ny tjeneste i det allerede etablerte systemet Sergel Link, som tillater betaling via sms og e-post.

LES FLERE SAKER FRA VESTVIKEN24.NO

Best på betaling

– Kravene til gjennomarbeidede betalingsløsninger er meget omfattende i vår bransje, og det ligger mange utviklingstimer bak Sergels systemer.

– Men vi skal være best på dette, ikke minst fordi vi ser at kravene i større grad blir innløst når betalingen kan foregå enkelt og på kjente, digitale flater, sier Hiseni.

Er du skyldner, kan du dermed gjøre opp inkassogjelden din med noen enkle tastetrykk.

LES OGSÅ: Dobbelt så mange privatpersoner går konkurs

Ser fremover

Sandefjord-selskapet Sergel jobber løpende både med systemene og prosessene sine, både overfor dem som er selskapets kunder og overfor dem som som sliter med å betale sine krav.

– Nå er Vipps lansert for enda enklere betaling, men vi nøyer oss ikke med det. Utviklerne ser hele tiden fremover, fordi vi alltid skal ligge i forkant, sier Besar Hiseni.

Sergel Norge AS har rundt 70 ansatte og holder til på Framnes i Sandefjord. Sergel er Norges syvende største inkassoselskap.

LES OGSÅ: Tjener godt på nordmenns overforbruk

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.