Gå til sidens hovedinnhold

«Jeg ville tatt tyren ved hornene og gnagd henne i stykker» «Denne dama etc.»

Ja, du Simen Seeberg, du er et sjokkerende eksempel på hva som holder til innenfor veggene på rådhuset i Sandefjord kommune.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Du kan minne litt om Mr. Trump, som også hadde mange upassende uttalelser om damer og annet i sin organisasjon. Det er synd på slike personer. Personer som heller ikke tar hensyn til sin nærmeste familie, som ufrivillig blir involvert.

Etter slike e-poster og uttalelser er det uforståelig at du fremdeles sitter i din stilling.

Les også

Kommunalsjefen til rådmannen om Miriam Schei i 2017: «Jeg ville tatt tyren ved hornene og gnagd henne i stykker».

Du er vel ikke den som leverer varene, slik det burde gjøres.

Du har jo for øvrig sikkert støtte fra ordfører (som jo er litt tyst for tiden … og ikke ønsker å kommentere dine e-poster i avisen for øyeblikket).

Videre har du kanskje støtte fra Eckhoff også (han med sin bakgrunn og sin CV, som vi har lest om tidligere).

For en tid tilbake i SB fikk vi også lese Anne Strømøy sin hyllest til deg. Hun er for øvrig også stille nå – naturlig nok. Hennes innlegg da var både kleint og pinlig.

Les også

Er det et arbeidsmiljø eller en krigssone?

Når det gjelder rådmann og hans kommentarer og forsvar av deg i SB 3. februar, er denne noe tynn og uprofesjonell. Frustrasjon er blant annet ingen unnskyldning.

Om det er glemt på veien defineres gode ledere som de som bidrar til et godt arbeidsmiljø, lojalitet, entusiasme, trivsel og der igjen lavt sykefravær.

Rådmannen hadde jo også et innlegg i SB etter han startet opp i kommunen. Definerte hva som burde og skulle gjøres med høyt sykefravær. Vel, det er mange framgangsmåter for å få ned sykefravær. Arroganse og stahet basert på inkompetente egne ideer fører ikke alltid fram.

Les også

Noe er alvorlig galt i rådhuset, og i særdeleshet kommunalområdet for kunnskap, barn og unge

Det fører kanskje heller ikke fram med innlegg som dette. Men er det sånn vi vil ha det i kommunen vår? Høyt misbruk av våre skattepenger som heller skulle vært ment for skole, eldreomsorg og annet. En kommune og organisasjon som er ment for å skulle ta vare på mange grupper og saker generelt. Her går i stedet millioner ut til advokater – hovedsakelig eksterne av en eller annen grunn …?

Som MDG og Rolf Berg også viser til i sin kronikk, lekker kommunekassen som en sil – med referanse til skolesaken på Vesterøya og Norconsult. Det er på tide å snu og lytte til analyser og råd for øvrig!

Les også

– Ordlyden i e-posten representerer ikke en form jeg ville ha brukt

Kommunens lederskap kan vel bare beskrives som svært dårlig, men det er kanskje håp i hengende snøre….? Inkompetanse når det gjelder håndtering av medarbeidere og store viktige saker generelt i kommunen vår, kan kanskje gi endret økonomisk effekt ved å legge om lederstilen. Det vil si lytte til innbyggerne og medarbeidere.

Kommentarer til denne saken