Inviterer deg hjem på gammeldags julestemning

 Janne Skjelberg (38) inviterer alle til julemarked  hjemme i Lundenveien 9.

Janne Skjelberg (38) inviterer alle til julemarked hjemme i Lundenveien 9. Foto:

For tredje år på rad inviterer Janne Skjelberg (38) til marked og julehygge hjemme i Lundenveien 9.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– I år har vi fått med enda flere spennende utstillere. En veldig dyktig treskjærer fra Sverige, som lager håndlagde kniver og gamle tregubber besøker oss. Treskjæreren som heter Gustaf kommer også med en trone han har laget, som er inspirert av en vikingseng fra osebergskipet. Denne tronen skal han sitte å spikke i. Videre har de fått med seg «Heat of Norway». De dyrker chili her i Norge, og produserer chililakris, saus, karameller og selvsagt krydder, sier en fornøyd Skjelberg.

Treskjærer: Gustav fra Sverige vil bli et hyggelig innslag under julemarkedet i Lundenveien 9.

Treskjærer: Gustav fra Sverige vil bli et hyggelig innslag under julemarkedet i Lundenveien 9. Foto:

Hun kan fortelle om en fin økning av både utstillere og publikum, og sier at de satser på håndlagde kvalitetsvarer. En venninne av Janne kommer med organisk tea og hjemmelagde såper fra Sri Lanka.

Det blir derfor flere muligheter til å skaffe seg hjemmelagde, personlige julegaver lørdag og søndag. Videre kan den driftige kvinnen friste med hjemmelagd julebakst og gløgg bak det koselige hvitmalte stakittgjerdet i Lundenveien 9, i nærheten av Solvang.

Vi følte at byen trengte et slikt marked, plassert hjemme i bakgården med en intim juleatmosfære, mener Janne Skjelberg.

Hyggelig blir det med nisser og koselig lyssetting. Hun satser på at stedet i Lundenveien etter hvert skal bli en arena for kunst og kvalitetshåndverk.

Artikkeltags