Krangler du med naboen, eller sliter du med å få din kone til Norge?

JUSSBUSS: Onsdag kommer Elida Steinsdatter Andersen og Mitra Zarabi til Sandefjord for å hjelpe deg med juridiske problemer.

JUSSBUSS: Onsdag kommer Elida Steinsdatter Andersen og Mitra Zarabi til Sandefjord for å hjelpe deg med juridiske problemer.

Artikkelen er over 2 år gammel

Nå kan du få hjelp med juridiske spørsmål, helt gratis. Jussbuss kommer til byen. Onsdag 25. april er de på plass hos Sandefjord voksenopplæring.

DEL

Jussbuss er en studentdrevet rettshjelpsorganisasjon som gir gratis juridisk rådgivning innen ulike rettsområder.

– Førstkommende onsdag klokken 11.30 er det planlagt et foredrag hos Sandefjord voksenopplæringen. Foredraget tar for seg familieinnvandring og vi vil kunne registrere nye saker. På voksenopplæringen ser vi at mange har spørsmål om dette temaet, men ikke vet hvor de skal gå for å få veiledning om reglene.

LES OGSÅ: (+) Gunnar og Geir gir bort 357 stoler og 100 bord

Både før og etter foredraget er det avsatt rikelig med tid til rådgivning og hjelp til juridiske problemstillinger, forteller Mitra Zarabi.

– Vi er 24 jusstudenter som arbeider fulltid med å gi juridisk rådgivning innen fengselsrett, arbeidsrett, sosial- og trygd, husleierett, gjeld og utlendingsrett, sier Mitra Zarabi, på vegne av organisasjonen Jussbuss, legger Zarabi til.

Jussbuss drives til vanlig fra organisasjonens kontorer i Oslo, men de prioriterer også å reise rundt i Norge i løpet av semesteret. Jussbuss pleier også å dra til ulike fengsler, overgangsboliger og NAV-kontorer over hele landet for å informere om sitt tilbud.

– Det er fordi ikke alle steder har studentdrevne rettshjelpstiltak, og fordi vi har erfaring med at det ofte er en svært høy terskel for å søke juridisk hjelp, forteller Zarabi, som håper så mange som mulig vil benytte seg av deres hjelp.

LANDET RUNDT:  (+) «Mona» selger sex til nervøse menn. – Noen hopper i fallskjerm, jeg er eskorte

Artikkeltags