Siden 1995 har Kaffespesialen eksistert i Sandefjord og vært en familiebedrift. Torsdag ble salgsannonsen lagt ut på finn.no.

Et rikholdig utvalg av kaffe, te, spesialsjokolade, muffins, is, kokosboller, håndlagde drops, samt lys, servietter, røkelse, olje, kopper, kaffeutstyr og en rekke ulike interiør- og gaveartikler er blant varene butikken tilbyr kundene.

LES OGSÅ: Heidi og Sara har åpnet ny butikk i sentrum: – Mye av det vi selger er vårt eget design

«Funnet sin nisje»

Innen kaffe og te er det et bredt løsvektsutvalg. Kundene kan også kjøpe ferdig brygget kaffe og te for å ta med i farten.

Salgsprisen er av Bedriftsbørsen vurdert til 450.000 kroner. Ifølge salgsannonsen har nye eiere mange muligheter, siden butikken er godt etablert i bybildet og har en attraktiv beliggenhet.

«Kaffespesialen har hatt en jevn omsetning og positivt resultat gjennom flere år. Butikken er kjent for sitt særegne utvalg og har således funnet sin nisje», heter det.

Salg via nett, samt kundekvelder eller endrede åpningstider om morgenen for å treffe nye kunder skisseres som utviklingsmuligheter.

LES OGSÅ: Sandefjord har fått enda en bruktbutikk

Pluss i regnskapet

I dag holder Kaffespesialen til i Storgata 15 (krysset Storgata/Kongens gate). Butikken har fire ansatte fordelt på to årsverk. Den nåværende leiekontrakten av lokalene opplyses å gjelde til 31.10.2019.

Butikken omsatte i fjor for snaue tre millioner kroner, og med et driftsresultat på rundt 150.000 kroner.

Sandefjords Blad har vært i kontakt med eieren, som ikke ønsker å kommentere bakgrunnen for salgsannonsen.

LES OGSÅ: Dokken legges ned, men her blir det ny Dokken-butikk