Gå til sidens hovedinnhold

Kan Runar og SH snu skuta?

Det har kladdet litt på banen for byens to håndballag de siste serierundene. Søndag får de begge en ny sjanse til å få to nye poeng inn på kontoen.

Både Sandefjord Håndball og Runar har tapt to seriekamper på rad.

For SH betyr det at laget fortsatt ligger sist på tabellen i Eliteserien. Men det er kort vei oppover på tabellen, og sandefjordingene har både èn og to kamper mindre spilt enn lagene foran på tabellen. Med et par triumfer kan laget derfor fort klatre bort fra jumboplassen.

Og første sjanse til seier kommer søndag når Bækkelaget kommer på besøk til Jotunhallen. Det blir en hard nøtt å knekke for Einar Veierød & co. Oslo-laget er nummer fem på tabellen og har vunnet fem av ni kamper.

Men SH-gutta har overrasket tidligere i sesongen. Det var få som spådde at de skulle slå Kolstad for en måned siden. Men da ble det en meget sterk 29-25-seier i Jotunhallen.

SHs kamp mot Bækkelaget kan du se her, direkte fra klokken 18.00 i kveld!

Runar har prestert noe bedre enn SH så langt i høst og Haukerød-laget ligger i midtskiktet på tabellen. Leif Gautestads menn har vunnet fire av ni kamper. Men i de to siste kampenehar det altså blitt tap mot ØIF Arendal og Drammen.

Søndag venter Fjellhammer som er nummer ti på tabellen.

Kampen mot laget fra Lørenskog kan du følge her, direkte fra klokken 18.00 i kveld!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.