Gå til sidens hovedinnhold

Gir bort «kosete diktator med litt spesielle behov»

Artikkelen er over 5 år gammel

Tarzan får ikke de beste skussmål i annonsen der han gis bort.

For to dager siden la Susanne Bøe fra i Bugården i Sandefjord ut en annonse på finn, i håp om at noen ønsker å overta familiekatten Tarzan.

For å skille seg ut i mengden med katteannonser har Sandefjordsfamilien valgt å gi en noe uvanlig beskrivelse av katten.

– Kunne du tenke deg å adoptere denne kosete diktatoren med litt spesielle behov? spør Susanne Bøe i annonsen.

Gjelder å skille seg ut

Da Sandefjords-Blad tar kontakt med katteeieren onsdag kveld får vi en nærmere forklaring på den noe oppsiktsvekkende annonsen.

– Hvis du ser på finn.no, så er det veldig mange pusekatter som gis bort. Og alle er veldig snille, søte og greie. Det gjelder å skille seg ut, derfor valgte vi å gi en ordentlig beskrivelse av hvordan katten vår egentlig er, humrer Susanne Bøe.

Onsdag kveld var det 133 katter som gis bort i hele Norge, hvorav åtte i Vestfold.

De fleste beskrives som søte, sosiale , trivelige, lekne og andre positive ordlag.

I motsetning til Tarzan som beskrives slik:  

«Tarzan er en kastrert, rød Tabby Cat på snart 4 år. Han er stor og feit, 8,5 kilo for å være helt nøyaktig, noe som igjen kan skyldes hans forkjærlighet for majones og alle andre katters mat.

Broren til Tarzan døde dessverre for en tid tilbake og etter det har Tarzan vært selvutnevnt leder av katteflokken på 3. 

Han er usedvanlig dårlig i jobben sin, og på alle måter helt uegnet. Vi har innsett at diktatoren bør fratre sin stilling.»

Flere er interesserte i «diktatoren»

Til tross for den noe uvanlig beskrivelsen av en katt har tre personer tatt kontakt med Sandefjordsfamilien med ønske om å overta den.

– De har vel skjønt at Tarzan egentlig er en stor koseklump, han er bare litt slem mot de andre kattene. Han banker de opp! Derfor må vi gi ham bort, sier Susanne Bøe.

Nedenfor kan du lese hele annonsen som ligger ute på finn.no:

Beskrivelse

Tarzan er en kastrert, rød Tabby Cat på snart 4 år. Han er stor og feit, 8,5 kilo for å være helt nøyaktig, noe som igjen kan skyldes hans forkjærlighet for majones og alle andre katters mat. 

Broren til Tarzan døde dessverre for en tid tilbake og etter det har Tarzan vært selvutnevnt leder av katteflokken på 3. 

Han er usedvanlig dårlig i jobben sin og på alle måter helt uegnet! 

Tarzan mener selv at han er en utmerket leder siden han med letthet som tungvekter kan banken de andre kattene til å gjøre som han vil. Vi mistenker i tillegg at han er kraftig tilbakestående, eller i beste fall mindre begavet, noe som gjør det umulig for oss å snakke med ham om hans dårlige oppførsel. 

Tarzan har derfor fått kallenavnene Kim Jong Mjau og DR. Evil . 

Ledelsesstilen har ført til høylytt klaging fra de to andre kattene,(som er vesentlig mer intelligent) og som nå lever i eksil under spisestuebordet. Nå er det snart ikke mer igjen av spisestuemøblene våre etter katten sine bankerunder og vi har innsett at diktatoren bør fratre sin stilling. 

Men som alle andre diktatorer har også denne fyren noen gode sider. 

Han er utelukkende slem med katter, ikke med mennesker. 

Siden han mangler et par øl på en full kasse i topplokket, er han litt redd av seg og har derfor behov for mye omsorg fra menneskene sine. Han knytter seg derfor veldig til dem ham bor hos.

Han er god og kjælen og vil veldig gjerne ha mye kos og mat. 

Vi har lært ham til å si mamma når han vil ha mat, og da spiser han alt han får tak i, og raper høyt! Han har heller ikke noe imot å sove i samme seng som menneskene, og vekker deg gjerne med en STOR kos om morgenen, og gir seg ikke før du har stått opp. 

Han er vant til barn (vi har 3), men kan få litt rykninger høyre øye om noen av dem tar helt av . Da går han gjerne for seg selv. 

Tarzan er en inne og ute katt. Han liker å være utendørs, men bør ha et område å bevege seg på uten for mye trafikk, da GPSen hans er av litt dårlig kvalitet. 

Vi ønsker å gi bort Tarzan til noen som er veldig glad i katter, men helst ikke har så mange andre dyr fra før. 

Kunne du tenke deg å adoptere denne kosete diktatoren med litt spesielle behov ? Ta kontakt med oss på epost eller telefon.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.