– Det er med livet som innsats!

NYTT: Dette gangoverfeltet og et ved Kiwi, noen hundre meter nærmere byen er nye og skal brukes i to år framover. Lise Davidsen håper bilistene snart venner seg til det og respekterer fotgjengerne som må bruke overgangen.

NYTT: Dette gangoverfeltet og et ved Kiwi, noen hundre meter nærmere byen er nye og skal brukes i to år framover. Lise Davidsen håper bilistene snart venner seg til det og respekterer fotgjengerne som må bruke overgangen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Lise Davidsen går eller sykler til jobben, dermed må hun krysse Kilgata, noe hun mener en livsfarlig.

DEL

En del av gangveien langs Kilen brygge er stengt. I forbindelse med leilighetsarbeide på Nye Kilen er det laget to nye fotgjengeroverganger i Kilgata.

Fotgjengerovergangene er midlertidige og kommer til å fjernes igjen når byggingen er ferdig om to år.

Les også: Her kan du ikke gå de neste to årene

– Det er ikke mye kult å gå til jobben lenger, jeg holder på å bli nedkjørt nesten hver dag. Det står skilter men det hjelper dårlig, bilene ikke er klar over de nye fotgjengerovergangene og stopper ikke. Det hjelper også lite at det ene kjørefeltet stopper, når bilene i det andre ikke bryr seg, forteller Lise Davidsen.

I det vi står ved veien og prater, skjer det nok en nestenulykke. Det er to syklister som skal krysse Kilgata og holder på å bli meiet rett ned av en personbil som oppdager syklene og skiltet i siste liten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.