«Mamma Mia», nå blir det fest i Hjertnes

GOD STEMNING: Mange så den første Mamma Mia-filmen. Nå kommer oppfølgeren.

GOD STEMNING: Mange så den første Mamma Mia-filmen. Nå kommer oppfølgeren. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Premieren av storfilmen «Mamma Mia: Here We Go Again!» skal ikke forbigå i stillhet i Hjertnes.

DEL

For ti år siden ble «Mamma Mia» en filmsuksess av de sjeldne verden over.

Bare i Sandefjord ble den Abba-inspirerte filmen sett av 17.483 mennesker.

I år kommer oppfølgeren, «Mamma Mia: Here We Go Again!», og mye tyder på at også denne filmen vil slå godt an blant publikum. Allerede har det blitt solgt hundrevis av billetter til premieren i Hjertnes.

Premierefest på fredag

Kinokonsulent ved Hjertnes kino, Bjørn Helge Jahnsen, har planer om å gjøre litt ekstra stas på dem som kommer for å se filmen i Sandefjord.

Når filmen har norgespremiere førstkommende fredag, blir det premierefest hele kvelden.

Det blir to visninger fredag kveld, med selve premieren klokka 18.30.

KLAR FOR PREMIERE: Førstkommende fredag blir det Abba-stemning i Hjerntes. Kinokonsulent Bjørn Helge Jahnsen er klar.

KLAR FOR PREMIERE: Førstkommende fredag blir det Abba-stemning i Hjerntes. Kinokonsulent Bjørn Helge Jahnsen er klar. Foto:

De 500 første innenfor dørene til kinosalen denne kvelden kan vente seg en gavepose. Ifølge Jahnsen er det stor sannsynlighet for at de går tomme for gaveposer allerede etter første visning.

– Vi blir overrasket om det ikke kommer over 500 på denne forestillingen. Allerede nå er det solgt 200 billetter til forestillingen klokken 18.30, sier Jahnsen.

Til visningen klokka 21.00 er det forhåndsbestilt 250 billetter, som vil si at det allerede er 450 kinogjengere som har sikret seg billett før fredagens festpremiere.

Knallsuksess i 2010

Kun èn film har solgt flere billetter på Hjertnes enn «Mamma Mia»-filmen fra 2010. Utenom Max Manus er «Mamma Mia»tidenes suksess på kinoen i Sandefjord.

Jahnsen ser for seg at også oppfølgerfilmen kommer til å være et trekkplaster for kinoen i tiden framover.

– Vi forventer at «Mamma Mia: Here We Go Again!» skal bli en nesten like stor suksess som originalfilmen fra ti år tilbake.

De samme skuespillerne som var med i den første filmen er tilbake på lerretet denne gangen også. Store navn som Pierce Brosnan og Amanda Seyfried er blant hovedrolleinnhaverne. Cher har også fått en rolle i oppfølgerfilmen.

Artikkeltags