Det var cha-cha-cha som sto på programmet da Frank Løke stilte i lørdagens sending av «Skal vi danse.» Opptredenen begynte med en dresskledd Løke. Dressen var riktig nok rød og dekorert med hvite hjerter, og han stilte uten skjorte, men Løke hadde mer på lager. Ikke lenge etter at dansen hadde startet, kastet han hele antrekket og avslørte en Borat-drakt i rødt, glitrende stoff.

Synet sjokkerte programleder Katrine Moholt.

– Hjelp! Dette var ikke slik vi ble enig om på generalprøven, sa programlederen og la til:

– Du skulle ha sånn fin drakter med hjerter på.

– Hjerter er ikke noe for Actionfrank, svarte den tidligere håndballspilleren.

En som så like sjokkert ut som Moholt, var dansepartneren Tone Jacobsen. Det viste seg at heller ikke hun hadde visst om dette.

LES OGSÅ: Derfor teipet Heidi Løke igjen munnen til Frank

Historiens første ener

Før dansen hadde Løke sagt at han ikke hadde den rytmen inne som mange av de andre deltakerne hadde. Det fikk seerne nok et bevis på der han stabbet seg gjennom dansen i utakt fra start til slutt.

Det imponerte ikke dommerne, som mottok showet på litt forskjellige måter.

– Jeg blunket en del. Jeg prøvde å ikke se så mye, sa Merete Lingjærde som innrømmet at hun var imponert over kroppen hans.

– Men det hjelper ikke med kropp hvis du ikke kan danse. Gå hjem og øv Frank! var beskjeden.

Lingjærde valgte å gi Løke historiens første ener. Dommer Trine Dehli Cleve ga en toer. De mannlige dommerne Thore Petterson og Egor Filipenko satte litt mer pris på showet. De valgte begge å gi Løke fire poeng.

LES OGSÅ: Løke til akutten etter stringtrusestunt: – Jenter, nå vet jeg hvordan dere har det

Dette resulterte i kun 11 poeng, og var det laveste Løke så langt har fått i programmet. Forrige lørdag fikk han 17 poeng, og sendingen før der ble det 14 poeng. Det var 20 poeng bak dommernes favoritter. Både Dorthe Skappel og Thea Næss fikk 31 poeng hver.

– Nå trenger jeg virkelig stemmer, utbrøt sandefjordingen etter dansen, og ba mannfolka som så på om å stemme på han.

Og stemmer det fikk han. Frank Løke og dansepartner Tone Jacobsen vil bli å se på skjermen om en uke etter at publikumsstemmene sendte dem videre. De som måtte forlate programmet Aune Sand og Ewa Trel.

LES OGSÅ: Har du et gammelt servise du er lei av? Her kan du pante og bytte til nytt (+)