Gå til sidens hovedinnhold

Frank Løke ypper med «Skal vi danse»-dommerne i sosiale medier

Artikkelen er over 3 år gammel

Frank Løke er misfornøyd med poengene han har fått så langt i «Skal vi Danse». Nå tar han «hevn» på dommerne på Instagram.

Frank Løke er for tiden med i TV 2-programmet «Skal vi danse.» Det har så langt ikke gått helt veien for sandefjordingen, som har havnet nederst på dommernes liste to uker på rad, med 14 og 17 poeng.

Resultatet har fått Løke til å ta «hevn» på de fire dommerne på Instagram. Der sammenligner han Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson med Sid fra «Istid», den store stygge ulven, kronprinsesse Mette-Marit og «Alvin and the Chipmunks».

– Dårligere dommere skal du lete lenge etter. Gi Løken 17 poeng liksom? Her serverer jeg dans som vil revolusjonere Quickstep, og en dans som Tor Fløysvik garantert vil inkludere i sitt dansepensum. Og det eneste som kommer ut av kjeften på disse tegneseriefigurene er dårlig ånde etter Chili Con Carne-gryta som TV 2 serverte før sending, skriver han i Instagram-innlegget.

(Saken fortsetter under bildet)

– Bør komme seg på dansetrening

Til Dagbladet (ekstern lenke) forteller dommer Merete Lingjærde,  at hun ikke tar seg nær av kommentarene, men at hun selv kan komme til å slenge med leppa framover.

– Det er klart at Frank har åpnet for munnbruk framover, men jeg ville nok anbefalt han å bruke mer tid på dansetrening enn å slenge kommentarer i sosiale medier, sier hun spøkefullt til avisen.

Les også

Derfor teipet Heidi Løke igjen munnen til Frank

 

– Ikke spesielt god humor

Dommer Tore Petterson lar seg heller ikke vippe av pinnen etter Løkes utspill.

– Jeg velger å se humoren i dette. Ikke spesielt god humor, men humor. Min oppfordring er at han kommer seg på dansesenteret og trener som en skikkelig idrettsmann, i stedet for å yppe med dommerne. Det funket ikke i håndball, og det funker ikke her, sier Petterson til Dagbladet.

LES OGSÅ: Frank Løke med i årets «Skal vi Danse»: – Jeg kan garantere seerne at dette kommer til å bli drøyt (+)

Håper på flere poeng

Overfor Dagbladet forteller Løke at det er ment som humor, og legger til at det burde stått komiker bak navnet hans.

– De vil nok svare på det jeg sier og skriver, men de kan ikke. Merete er rapp i kjeften hun også, så jeg vil bare fyre henne opp, sier Løke, som gjerne vil ha litt morsom kommunikasjon framover.

Likevel innrømmer han at han ikke er fornøyd med de poengene han har fått. Han håper Instagram-stuntet kan hjelpe på.

Kanskje dette gir oss flere poeng framover? sier Løke til Dagbladet.

Les også

Nå blir det endelig trygt å sykle her

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.