Tøff nykommer blir en av Norges rimeligste biler

Citroën C3 bygger på suksessmodellen Cactus, og har fått enda mer særpreg og utstyr. I tillegg blir den svært gunstig priset.

Citroën C3 bygger på suksessmodellen Cactus, og har fått enda mer særpreg og utstyr. I tillegg blir den svært gunstig priset. Foto:

Av

Her får du splitter ny bil – til 163.000 kroner!

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

[Broom.no] Citroën åpnet 1. desember for forhåndsbestilling av sin nye småbil C3.

Den skal følge opp suksessen merket har hatt med sin litt høyreiste og særegne småbil Cactus.

C3 byr på røffe detaljer og ekstra bakkeklaring sammenlignet med flere av konkurrentene, og satser på denne måten å bli en populær nisjemodell i det norske markedet.

Skiller seg ut

Du trenger ikke titte lenge på bildet over, for å se at dette er en bil som skiller seg ut. Her er det kontrastfarger, SUV-aktige detaljer, beskyttelsesputer på siden og særegent design både utvendig og innvendig.

Prisene starter altså på kun 163.000 kroner. Da får du innstegsmodellen med 68 hesters bensinmotor og manuell girkasse.

– I tillegg får alle kundene som skriver kontrakt før nyttår tre års serviceavtale inkludert i prisen. Dette fordi vi ønsker å belønne trofaste kunder som er tidlig ute med å bestille bil, sier merkesjef for Citroën i Norge, Reidar Holtedahl.

1.000 biler i 2017

Den store interessen for bilen allerede før lansering gjør at man forventer et salg på inntil 1.000 biler neste år.

Det forutsetter imidlertid at fabrikken klarer å levere nok biler – for det er ikke bare i Norge at nye C3 har vist seg å være populær.

– Dette er en av Citroëns aller viktigste modeller i Europa, og selv om denne bilklassen tradisjonelt sett ikke har vært den mestselgende i Norge er vi overbevist om at dette blir en populær bil, sier Holtedahl videre.

Interiøret er moderne og ungdommelig, og kan bestilles i en rekke ulike farger.

Interiøret er moderne og ungdommelig, og kan bestilles i en rekke ulike farger. Foto:

Toppmodeller

Allerede fra startnivået Trend får du DAB+-radio, cruisekontroll, filskiftvarsler og skilgjenkjenning.

Så stiger utstyrspakken videre til Style og Exclusive. I tillegg er det en rekke muligheter for å gjøre bilen din mer personlig, gjennom ulike farge- og interiørdetaljer.

Motorene varierer fra 68 til 110 hk, med forbruk helt ned i 0,36 l/mil.

Lansering i januar, men...

Den offisielle lanseringen av bilen er 12. januar, men kunder som ønsker å sikre seg en tidlig levering og benytte seg av introduksjonstilbudet kan bestille hos Citroën-forhandlere over hele landet allerede nå.

C3 er forøvrig utstyrt med Citroëns nye ConnectedCam. Et kamera montert foran innvendig speil, som filmer i 120 grader.

Ved kollisjon, vil systemet skru seg på automatisk, og lagre film både 30 sekunder før uhellet, og 60 sekunder etterpå.

C3 er en bil for de som liker å kjøre rundt i noe annet enn "alle andre". Her kan du i stor grad spekke bilen med akkurat de fargekombinasjonene du måtte ønske.

C3 er en bil for de som liker å kjøre rundt i noe annet enn "alle andre". Her kan du i stor grad spekke bilen med akkurat de fargekombinasjonene du måtte ønske. Foto:

Artikkeltags