Minifestival og sommerfest på Knaus pub

Jubileumskonserter: Gunnar Haugen og Ann Kristin Topp lover god stemning på Knaus puben lørdag.

Jubileumskonserter: Gunnar Haugen og Ann Kristin Topp lover god stemning på Knaus puben lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

– Kom med godt humør og et åpent sinn.

DEL

Det sier Gunnar Haugen (54), som kan love musikkglade en koselig, lokal musikkfestival på Knaus pub på Framnes lørdag. Gjesteartistene er blant annet Hege Øverseen. Hun spiller egenkomponerte countrylåter.

Også artistene Arne Benoni og Heidi Hauge vil servere countryinspirerte slagere. Bjørn Vidar Damgård skal spille kjente og kjære coverlåter for enhver smak.

Musikken er dansbar, så det er anledning til å svinge seg på gulvet. Arrangøransvarlig Ann Kristin Topp (47) skal også på scenen. Hun skal synge egenkomponerte låter for første gang. Topp forteller at hun er litt spent, men gleder seg til helgen. Det hele starter klokka 15.00 på ettermiddagen. Plassen blir stengt av og det blir satt opp telt, der folk kan nyte forfriskninger, grillmat og god musikk.

Puben er inne i en travel periode, og fra en forsiktig start for et år siden har aktiviteten og besøkende tatt seg gradvis opp.

– Musikk trekker folk. Folk har satt stor pris på god musikk og godt samvær, folk kommer igjen og igjen, sier Gunnar Haugen.

Artikkeltags