Norges kollektivtilbud samles på én app

NY APP: Til høsten lanseres appen som har fått navnet «Nasjonal Reiseplanlegger», i regi av regjeringens nye billettselskap Entur. (illustrasjonsfoto)

NY APP: Til høsten lanseres appen som har fått navnet «Nasjonal Reiseplanlegger», i regi av regjeringens nye billettselskap Entur. (illustrasjonsfoto) Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Til høsten lanseres appen som har fått navnet «Nasjonal Reiseplanlegger», i regi av regjeringens nye billettselskap Entur.

DEL

NORGE: Ved å laste ned appen kan du kjøpe billett til både buss, tog, T-bane, trikk og ferge. Du vil også få informasjon om forsinkelser og flytting av stoppesteder, skriver Aftenposten.

Appen skal lanseres 2. november, men markedsdirektør i Entur, Annette Skaarnæs, sier muligheten til å kjøpe billett på strekninger utenfor Ruters område må vente.

– Vi vil bygge ut dette trinn for trinn og planlegger å ha langt bedre tilbud om dette i løpet av 2018. Underveis må de ulike selskapene avgjøre om de vil selge billetter gjennom oss, sier Skaarnæs til avisen.

Skaarnæs understreker at ambisjonene for appen har vokst kraftig siden juni 2015, da regjeringen uttalte at de ville starte arbeidet med en ny elektronisk portal.

LES OGSÅ:

Brann i båt - en person var ombord

Mann i 70-årene truet og spyttet på konduktør

Kom bort fra utdrikningslag – funnet av politihelikopter

Artikkeltags