Se videoen her.

Hvis du surfer innom Sandefjord kommunes nettside, er Kari den første du møter på. «Hva er det du lurer på?» spør hun.

Da kan man for eksempel skrive inn ordet: Rådmann. Så svarer Kari kjapt: «Hva vil du vite om vår rådmann?» og slik kan du holde en lengre dialog med Kari.

Kari ble ansatt på kommunens nettsider høsten 2017 og har siden den tid hjulpet brukere av kommunens nettsider til å finne svar på saker og ting.

Følger med i tiden

Kommune-Kari er ingen nettsinke, hun kaster seg gjerne på nye trender for å imøtekomme sine følgere. Nå har hun laget fire vlogg-poster på YouTube med forskjellige temaer. Temaene handler om digitaliseringsprosjekter i kommunen innen områdene skole, barnehage og helse.

 

Kommune-Kari har også viet en hel vlogg-post til å handle om seg selv.

– Der prater jeg om jobben min, og at jeg har pugget over 4000 spørsmål. Det er mye mer en hva både ordføreren og varaordføreren kan svare på til sammen. Jeg holder meg oppdatert på alt som skjer i kommunen og sitter klar til å svare på spørsmål 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, sier Kari i sin vlogg.

LES OGSÅ: Sondre og Steffen vil gjøre livet enklere for deg

Svarer på det meste

Vi klarer ikke dy oss og utfordrer Kommune-Kari med noen skikkelig vanskelige spørsmål:

– Kjøttkaker til middag?

Kari svarer: «Jeg ser du spør om mat. Kanskje finner du svar på spørsmålet ditt her, og legger ved linker til sunt kosthold, matombringing og måltider på sykehjem.»

– Burde jeg skille meg?

Kari svarer: «Hva lurer du på om skilsmisse?» og gir meg to linker om skilsmisse og hvordan jeg søker om skilsmisse.

– Når stenger ølsalget?

Kari svarer: «Du får ikke kjøpt alkohol på søndager, helligdager, 1. og 17. mai. Hun legger også ved en link til salgstider på alkohol.»

– Er du på Tinder?

«Jeg er ikke på Tinder, nei,» svarer Kari.