Med bare selvkomponerte låter og norske tekster på repertoaret, har Fiin Aargang gjort seg populære på hjemmebane i Sandefjord.

Nå skal bandet ta turen til nabobyen, og setter opp egen minibuss som skal frakte publikum fram og tilbake.

– Når vi nå snart skal ha konsert i Larvik Mikrobryggeri, gjør vi det derfor litt lettere for sandefjordinger å ta turen dit ved å tilby en egen minibussrute. Dermed kan de som har lyst på en Fiin Aargang-kveld i Larvik, sikre seg dette eksklusive tilbudet, forteller vokalist Arne Bent Rishmyhr.

Frakter publikum

Minibussen er velvillig lånt ut av Frivilligsentralen. Med Hans Gulliksen som sjåfør, blir det avganger for «Fiin Aargang-Ekspressen» klokka 19.30 og 20.30 lørdag 17. juni fra Shell i Sandefjordveien 7, like ved krysset ved Park hotell.

– Returen skjer etter at konserten er ferdig. Prisen for konsert og transport tur-retur er kun 200 kroner. Siden det blir begrenset med plasser på bussen, oppfordrer vi folk om å forhåndsbestille ved å sende tekstmelding til telefon 958 23 180, sier Rismyhr.

– Et flott lokale

Etter å ha vært på «befaring» i Larvik Mikrobryggeri i Fritzøe Verk, er Rismyhr og resten av Fiin Aargang-gjengen fulle av lovord over konsertstedet der sandefjordingen Lucke Levin er barsjef.

– Et storartet flott lokale, med stor scene, matservering og egen ølbar. Vi skal gjøre vårt for at dette skal bli en fin aften med topp stemning. Målet vårt er alltid at melodiene skal sitte i øret hos publikum og forhåpentligvis bli der en stund, avslutter Rismyhr.

Billetter til konserten kan også kjøpes i døra, og koster 150 kroner.