Gå til sidens hovedinnhold

Victoria (17) deler scene med kjendispappaen til favorittartisten sin

Artikkelen er over 5 år gammel

Siri Nilsen er én av Victoria Narvesen Lids store idoler. Lørdag deler hun scene med faren, Lillebjørn.

Viselegenden Lillebjørn Nilsen gjør noen ytterst få konserter i 2016, men sandefjordingene kan glede seg over at han kommer hit ikke bare én, men to ganger i år. 24. og 25. juni som én av fire gitarkamerater under Gitkamfest på Midtåsen, og altså lørdag kveld når han og gitaren skal sørge for lun kafékonserthygge i bankettsalen på Park hotell.

Fan av datteren

Det er Konsertkameratene som arrangerer konserten, og når den gjengen er på banen, pleier vi gjerne å bli presentert for et ungt lokalt talent på kjøpet.

Denne gangen har «kameratene» funnet fram til 17 år gamle Victoria Narvesen Lid, som går på musikklinja ved Sandefjord Videregående skole.

Ifølge Konserkameratenes Morten Hagevik, gjør 17-åringen musikk i flere ulike sjangre, men visepop og country ligger hennes hjerte nærmest.

Og én av hennes aller største idoler, er ironisk nok Siri Nilsen, Lillebjørns Nilsens datter.

– Jeg gleder meg stort til å varme opp for Lillebjørn, sier Victoria.

LES OGSÅ: Musikkfesten alle vil være med på

Ung, men erfaren

Victoria er på ingen måte ukjent med å stå på en scene og opptre. Hun har «sunget hele livet», som det heter og vært UKM-deltaker både på lokalmønstringa, regionmønstringa og til og med på landsmønstringa. I tillegg har hun to ganger varmet opp for Melodi Grand Prix Lokal i Arena Larvik.

Jeg gleder meg stort til å varme opp for Lillebjørn

Victoria Narvesen Lid, sanger/sangskriver

Ungjenta er en såkalt singer/songwriter, altså at hun skriver egen musikk og akkompagnerer seg selv. Hun har i tillegg diverse coverlåter på repertoaret.

LES OGSÅ: Lover mer godstemning

50 år på scenen

Hva vi kan vente fra den fremadstormende unge jenta, blir altså et lite spenningsmoment for publikum lørdag. Hva gjelder kveldens hovedgjest, burde vi være temmelig trygge på hva vi får.

– Konsertkameratene er svært glad for å kunne presentere Lillebjørn. Skjønt, han trenger vel neppe noen nærmere presentasjon. Som folkekjær artist i nærmere 50 år, er det vel knapt noen ikke har et forhold til hans sanger, sier Hagevik.

LES OGSÅ: Går tilbake til røttene

Kommentarer til denne saken