Koronakrise og kommunal nidkjærhet

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.På vei til legetime for nødvendig vaksinasjon i anledning koronakrisen, kom man i skade for å finne en parkeringsplass noen centimeter mindre enn de pålagte fem meter fra nærmeste gatehjørne, dog i det som må være Sandefjords mest oversiktlige gatestubb.

Man kunne bli forledet til å tro at krisetilstanden i nasjonen, med inderlige formaninger om å følge de nødvendige krisetiltak, kunne medføre en viss endring i kommunens prioriteringer i anstrengelsene for å forsure tilværelsen for bilkjørende, men den gang ei.

900 blanke norske kroner var prisen for å glemme centimetermålet igjen hjemme. Sikkert en beskjeden sum for kommunale prissettere for denne uhyrlige forbrytelse, men ganske mye for dem med en vanlig pensjonsinntekt.

Jeg kom til Sandefjord fra hovedstaden, der de private parkeringsselskaper er kjent for sin grådighet, men her går kommunen foran i griskheten.

Så mange takk, Sandefjord kommune. Fint dere bruker tid på å instruere deres brave gatejegere til illimeterjustis mens de første dødsfall under krisen melder seg.

Vi andre prøver å sikre liv og helse for pårørende og oss selv.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken