Det har vært, og er, en hektisk sommer for Lars Martin Myhre med mange spillejobber og ikke minst forberedelse til nytt album, som kommer i artistens jubileumsår neste år (han fyller 60 år).

Men fredag setter han av tid til å spille i Bakgården. Dette er hans eneste konsert i Sandefjord i sommer, med unntak av en opptreden under Foreningen Kystens Landsstevne tidligere i sommer.

– Jeg skal dele scenen med Guren Hagen – en flott låtskriver som er én av de aller mest radiospilte i landet de siste åra. Han er fra Rendalen og har vel aldri fått et stort fotfeste i kystnære strøk, men han er en strålende artist og jeg gleder meg til å «vise ham fram» for Sandefjords publikum, sier Myhre.

Guren og Myhre har kjent hverandre i mange år, men har ikke tidligere jobbet sammen på scenen. Selv om sistnevnte er fra Vestfold og Guren er fra Rendalen har de to mange likhetspunkter: Sterke melodier, varme og personlige tekster og en stor formidlingsglede.

I konserten i Bakgården lar de hverandres materiale møte hverandre. Konsertstart fredag, er klokka 21.00, men Bakgården er åpen før konserttid.