Gå til sidens hovedinnhold

Suksessforfatter signerer i Sandefjord

Artikkelen er over 3 år gammel

Forfatteren Cecilia Samartin gjester Sandefjord og signerer sin nye roman «Skjønnhet for aske» hos Norli torsdag.

Den cubansk-amerikanske forfatteren Cecilia Samartin har solgt over én million bøker i Norge.

Nå er hennes siste roman «Skjønnhet for aske» på plass hos bokhandlerne, og i den forbindelse er Samartin ute på en omfattende turné i sør-Norge. Det innebærer også et besøk hos Norli i Storgata torsdag klokka 14.

- Mitt første besøk til Norge for snart ti år siden, var ett av mitt livs største opplevelser. Hvert besøk etterpå har bare forsterket mitt forhold til landet. Mine norske lesere inspirerer meg til å fortsette å skrive. Jeg føler en sjelelig tilhørighet til dem og jeg gleder meg mer enn noen gang til å komme til Norge, sier Cecilia Samartin.

Den nye romanen handler om tre unge jenter. I en meksikansk småby opplever 15 år gamle Karla at moren forlater henne og hun blir forført av en farlig sjarmerende mann. Lille Sammy blir misbrukt av stefaren, og hun flykter. Barndommen er brått revet bort. I Moldova er 19 år gamle Ines i ferd med å forberede bryllupet sitt når hun brutalt blir kidnappet og revet bort fra familien. Alene og redde møtes disse tre jentene i Las Vegas, hvor de kastes inn i en mørk og uhyggelige verden.

Kommentarer til denne saken