– Vi vil fortelle at alle skal få lov til å være seg selv

INNTAR SCENEN: Smilene er på plass og aktørene i årets BUGS-revy på Bugården ungdomsskole gleder seg til de fem «Byen vår»-forestillingene i neste uke. FOTO: BJØRN  TORE BRØSKE

INNTAR SCENEN: Smilene er på plass og aktørene i årets BUGS-revy på Bugården ungdomsskole gleder seg til de fem «Byen vår»-forestillingene i neste uke. FOTO: BJØRN TORE BRØSKE

Artikkelen er over 3 år gammel

Med humoristisk glimt i øyet, har elevene på Bugården ungdomsskole det siste halvåret sett nærmere på det som skjer av stort og smått i Sandefjord. Slikt blir det revy av.

DEL

Premieredagen på årets revy fra BUGS (Bugården Ungdomsskoles Grenseløse Scene) nærmer seg kraftig, og nå i innspurten er det naturlig nok småhektisk stemning hos de involverte ungdomsskoleelevene i «Byen vår».

De siste detaljene må på plass før første forestilling mandag, men gjengen forteller at de er i rute og gleder seg til vise publikum hvordan Bugården-ungdommene ser på Sandefjord.

Gjør det meste selv

– Det blir sketsjer fra hele byen. Fra McDonald's til Forsmannsenteret, sier Vilde Dahl Simonsen og Mikkel Solberg, sceneaktører og medlemmer av BUGS-styret.

LES OGSÅ: Midt i blinken for kidsa

De 43 involverte elevene har jobbet i nesten et halvt år med årets skolerevy.

25 stykker er med i skuespillerensemblet, fire har teknikeransvar, ni jobber som sminkører og bandet består av fem musikanter.

De fleste revytekstene og ideene er det elevene selv som har stått bak. I tillegg har de fått skrivehjelp fra innleid regissør og koreograf Dorina Marie Eldøy-Iversen.

Blir kjent med byen

– Vinklingen er at en som flytter fra Larvik til Sandefjord skal bli kjent med byen vår, og derfor blir tatt med på en rundtur, sier Vilde og Mikkel.

LES OGSÅ: Bli med inn i splitter nye Bugården idrettshall!

De to vil ikke avsløre så altfor mange detaljer fra innholdet før premieren på «Byen vår» mandag kveld, men Vilde forteller at hun blant annet skal opptre som «Alfhild» fra Forsmannsenteret.

LES OGSÅ: Stor ståhei for veldig mye

– Og så har vi med et Lady Gaga-nummer, legger Mikkel til.

– For vi vil også fortelle at alle skal få lov til å være seg selv, og dét er Lady Gaga et godt eksempel på.

Premieren på "Byen vår" på Bugården Ungdomsskole er mandag 18. april kl 18.00. Revyen spilles også 19. april (kl 18.00), 20. april (kl 19.30), 21. april (kl 18.00) og 22. april (kl 18.00).

Artikkeltags