Rockerne satser både klassisk og nytt

ROCKEARRANGØRENE: Dag Frogner Hansen (t.v.), Annika Frogner Hansen, Vidar Jellum og Roy Martin Nilsen i arrangørgrupperingen har planene klare for vinterens Classic Rock Night.

ROCKEARRANGØRENE: Dag Frogner Hansen (t.v.), Annika Frogner Hansen, Vidar Jellum og Roy Martin Nilsen i arrangørgrupperingen har planene klare for vinterens Classic Rock Night. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Gjengen bak Classic Rock Night vil ikke ha på seg at de bare satser på det samme gamle om igjen. På vinterens arrangement er det stor sannsynlighet for at publikum får høre fire band som ikke har spilt på minifestivalen før.

DEL

Classic Rock Night er blitt en klassiker for vestfoldinger med sansen for rock av det tøffe, gitarbaserte og melodiøse slaget. Når trommeslageren teller opp til det første innslaget på vinterens harde happening i Verdensteateret 24. februar, er det sjuende gangen rockefesten arrangeres i Sandefjord.

Da femårsjubileet ble markert i februar 2015, ble det ny publikumsrekord med 450 unge og eldre publikummere innom i løpet av kvelden. Også i fjor var det tettpakket lokale og stor stemning i Verdensteateret, og det har arrangørene tenkt å sørge for i vinter også.

– Hakket hvassere

– Vi begynner å få god rutine nå. Samtidig som folk skal kjenne igjen festivalen, prøver vi alltid å forbedre oss. Så målet er at Classic Rock Night i februar skal være enda et hakk hvassere enn tidligere år, forteller Dag Frogner Hansen.

LES OGSÅ: Rockeveteranens råd til de unge Fjordfesten-artistene: – Gi jernet og vis glede!

I tillegg til lyd- og lysanlegg med proffe teknikere, quiz med premier, fotosession der bildene går rett på nett og Heljar Berge som konferansier med frie tøyler, betyr det at vinterens minifestival kommer til å skilte med mange band som ikke har spilt på Classic Rock Night før.

LES OGSÅ: PelleK blir viking i internasjonal TV-suksess

– Ja, blant annet kommer et nytt, lokalt band til å gjøre sin første konsert. Vi vil ikke avsløre hvem medlemmene er ennå, men må nesten kunne kalle dette et «superband», med det beste av hardrockmusikere fra Sandefjord, sier Hansen.

Thin Lizzy-hyllest

Yellow Pearl, som regnes som Norges beste Thin Lizzy-hyllest, kommer også for første gang til Sandefjord og Classic Rock Night 24. februar.

LES OGSÅ: Vil gi folket fest igjen – men med flere lokale artister

– Et veldig bra band. Vokalisten synger akkurat som Phil Lynott, sier Roy Martin Nilsen om Drammens-bandet som har gjort seg bemerket både i Norge og utlandet.

Partyrockbandet Tush, som er med som arrangører, blir også i år å høre på scenen på Verdensteateret.

Lover lave priser

– To grupper til blir også med på Classic Rock Night 2018. Hvem disse er, blir avslørt senere, men vi kan garantere at det blir knallgod rockestemning. Vi kjører helt bevisst lave billettpriser, for dette skal være et lavterskeltilbud for folk som er glade i rock og en trivelig aften på byen, understreker Dag Frogner Hansen.

LES OGSÅ: Jammen ble det stemning!

Billettene kan i år kjøpes på nett. Salget starter trolig i begynnelsen av desember, og skjer via Classic Rock Nights arrangementsside på Facebook samt e-Ticket-portalen.

Artikkeltags