Stille før stormen

En avslappet Hanne Børresen intervjues av TV Vestfold i Badeparken torsdag formiddag. – Vi har planlagt grundig, og har både en plan A og en plan B. Alt er i rute, forsikrer en smilende arrangør.

En avslappet Hanne Børresen intervjues av TV Vestfold i Badeparken torsdag formiddag. – Vi har planlagt grundig, og har både en plan A og en plan B. Alt er i rute, forsikrer en smilende arrangør. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Lørdag smeller det i Badeparken. Fjordfesten fyller fem år, og 7.000 bursdagsgjester er invitert.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Lørdagens gigantiske sommerfest i Badeparken byr på hele 13 artister, to store scener og variert underholdning i mer enn 12 hektiske timer til ende.


Men torsdag var det ennå rolig i Badeparken. Overraskende rolig.

To rader med mobile toaletter, et gjerde og to scener var sakte i ferd med å reise seg. Det var det eneste som fortalte om at noe stort snart skal skje.

Alt er i rute

Akkurat det ser ikke ut til å bekymre Fjordfest-arrangør Hanne Børresen det aller minste.

– Jeg stresser ikke, sier hun med et smil.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som vant billetter til Fjordfesten

Hun forsikrer at det aller meste er på plass og i rute, selv om det ennå går ganske bedagelig for seg i Sandefjord sentrums grønne lunge.

– For oss er planleggingen det mest krevende, og den delen er vi ferdige med. Nå består jobben mest i å delegere ansvar, og slukke de brannene som eventuelt skulle oppstå, sier Børresen.

Generasjonsfestival

Det er meldt om strålende festivalvær, og arrangørene håper jubileumsutgaven av Fjordfesten vil sette ny publikumsrekord.

– På det meste har vi hatt 6.500 personer innenfor gjerdene. Vi har plass til 7.000, og det satser vi på å nå i år, sier festivalsjefen.

Bortsett fra publikumsrekord, hva skal til for å gjøre din lørdag i Badeparken fullkommen?

– Å se at publikum består av både barn, unge, voksne og eldre. Da vet jeg at vi har lykkes med å skape en folkefest og en festival på tvers av generasjonene. Ellers håper jeg å kunne stå bakerst og høre en proppfull Badepark synge «Det Löser Sej» når Timbuktu avslutter dagen. Da er dagen fullkommen, forteller en avslappet Børresen.

LES OGSÅ: Fjordfesten kapret Timbuktu

Artikkeltags