Marit Larsen kommer med ny musikk til Fjordfesten

Marit Larsen har flere album bak seg. Men i april kommer hennes nye album som hun har laget med eget label. Musikken tar hun med seg til Fjordfesten.

Marit Larsen har flere album bak seg. Men i april kommer hennes nye album som hun har laget med eget label. Musikken tar hun med seg til Fjordfesten. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Nye artister kommer trillende til Badeparken én etter én. Denne gangen kan Fjordfesten annonsere at Marit Larsen vil ta turen.

DEL

Allerde har arrangørene av Fjordfesten, Hanne Børresen Johansen og Rikke Jenssen, kunnet avsløre at de har huket inn artister som Admiral P, Bjørn Eidsvåg og Onkel P og de fjerne slektningnee.

I kveld vil også Marit Larsen være et kjent navn på programmet. Etter å ha vært med i duoen M2M i 2002, har hun hatt stor suksess med soloplater, som hun har fått flere Spellemannspriser for. Etter å ha sluppet det kritikerroste fjerdealbumet When The Morning Comes i 2014, som hun også produserte selv, har Marit vært på omfattende turné i både Norge og Tyskland. I en pressemelding kan arrangørene fortelle at hun denne vinteren har gått med til skriving, produksjon og ferdigstilling av helt nytt materiale, som vil ta publikum med litt nærmere Marit.

LES OGSÅ: Jarle Bernhoft på besøk i parken

Marit Larsen har ikke lenger et stort plateselskap i ryggen. Hun har opprettet egen label og er for første gang i sin karriere helt uavhengig. I april slippes helt nytt materiale, som hun nå tar med seg til Fjordfesten 5.- og 6. august.

Full klaff: Arrangørene Hanne Børresen (til venstre) og Rikke Jenssen slipper nå artistene til sin niende festival.

Full klaff: Arrangørene Hanne Børresen (til venstre) og Rikke Jenssen slipper nå artistene til sin niende festival. Foto:

– Vi gleder oss veldig til å få besøk av Marit, sier Børresen Johansen.

LEs OGSÅ: Her er de to første artistene til Fjordfesten 2016

Lørdag vil festivalen slippe artisten som skal bli årets headliner, og hun gleder seg stort til å kunne fortelle hvem de har klart å lokke til byen.

LES OGSÅ: Fjordfesten trakk 10.000 til Badeparken

Artikkeltags