Det sier Dorina Eldøy-Iversen i Fon-teltet, der det 1. juni er sesongpremiere på Wenches Bingo.

Simon Andersens hysteriske og hjertevarme parodi på teaterdivaen Wenche Foss, har helt siden starten i teltet i Badeparken i 2013 vært en knallsuksess. Sandefjordinger elsker å bli kjærlig sjikanert og avkrevd bingobøter, særlig når pengene går til en god sak.

LES OGSÅ: Utvider til ni show i sommer

I fjor ble det samlet inn hele 158.954 kroner, som gikk uavkortet til ny Røde Kors-båt i Sandefjord.

– Enkelt valg

I år som tidligere ba arrangørgjengen om forslag til hvem som skal få inntektene fra Wenches veldedighetsbingo.

– De fleste mente at gevinsten burde gå til ungdommene i Sandefjord. Derfor skal summen deles mellom Naper'n og Kariåsen. Valget var enkelt. Vi ønsker å støtte oppunder det fantastiske ungdomsarbeidet som gjøres, forteller Eldøy-Iversen.

Bare kort tid etter at Frilynt Norge inngikk avtale med Sandefjord kommune om driften av Napergården, ble det klart at antallet ungdommer som ønsker å bruke tilbudet der, er langt større enn det det er budsjettert for. Mer enn 1.600 har vært innom det siste året, og en åpen kveld på ungdomshuset samler vanligvis 100-150 ungdommer.

Stort behov

Da Frilynt nylig søkte kommunen om en ekstrabevilgning for 2016 på 980.000 kroner, fikk de 350.000 kroner. Samtidig fikk Kariåsen 50.000 kroner fra kultur- og fritidsutvalget, og før helga mottok ungdomsklubben Lions Ungdomspris på 50.000 kroner.

LES OGSÅ: Kariåsen ungdomsklubb føler seg oversett

LES OGSÅ: – 350.000 kroner er ikke nok

– På siste klubbkveld var det rundt 220 til stede, forteller Beate Strand, en av de voksne som engasjerer seg som frivillig for Kariåsen.

Både der og på Naper'n er de glade for å bli valgt ut som mottakere av årets bingopenger.

– Hva vi skal bruke pengene til, er ennå ikke styrebehandlet. Men trolig blir det opprusting av diskotekanlegget, i form av nye basshøyttalere og lys, sier Strand.

– Det er naturlig å tenke seg at midlene går til et prosjekt som inkluderer så mange som mulig, sier ungdomskoordinator Marius Granholt i Frilynt.

I perioden onsdag 1. juni - onsdag 3. august blir det ni veldedighetsbingoer i Fon-teltet, der det er fri inngang. Dørene åpnes klokka 18.00, mens bingoen starter klokka 20.30.