Sjekk for øvrig også vår aktivitetskalender her!

31. juli-1. august:

Fjordfesten! Arrangeres over to dager. I år skal artister som Tomas Ledin, Violet Road, Kurt Nilsen og Daniel Kvammen sørge for feststemning fredag som er dagen for de voksne. Lørdag er dagen for alle aldersgrupper der blant andre Turboneger, DJ Broiler, Lissie, Ylvis og Kaveh står på scenen i Badeparken.

1. august:

Graatassen i Kodal. Martin Aske i tet.

Gråtassen-Triathlon arrangeres tradisjon tro med målgang i Kodal. Deltakerne starter med svømming i Åsrumvannet. Deretter fortsetter turen på sykkel mot Kodal, før det hele avsluttes med noen kilometer til fots.

5. august:

Louis Jacoby lover masse humor og vemod om hverandre når han har konsert i Bakgården klokka 21.00.

7. august:

Lars Martin Myhre og Guren Hagen står bak en rekke låter du nok har hørt på radioen de siste 20 årene. Klokka 21 spiller de i Bakgården.

7.–9. august:

Sandarcupen. Landets største helgeturnering for aldersbestemte lag. Cupen samler rundt 500 lag fra både inn- og utland. Det blir spilt kamper rundt om i hele byen, samt noen steder i nabokommunene.

Skjærgårdslekene arrangeres også denne helgen på Nøtterøy som samler noen av Norges beste håndballag. Både Runar og Sandefjord Håndball deltar i turneringen som spilles i sju forskjellige haller i Tønsberg og på Nøtterøy.

8. august:

Sandefjordrittet er populært.

Sandefjordsrittet arrangeres for sjuende gang. Terrengrittet byr på tre forskjellig distanser for deltakerne.

Fjordblues! Intimfestivalen med en bred vifte av lokale artister i Gokstad kystlags lokaler på Huvik (se mer info på side 34).

Sommersalsa i Bakgården med salsabandet «Cuba Libre» og DJ Juan Pablo. Fra kl. 19.00.

9. august:

Sandefjord Fotball–Mjøndalen på Komplett Arena klokka 18.00. (Endring i kamptidspunktet kan forekomme på grunn av tv-dekning. Sjekk www.altomfotball.no for oppdatert info.)

Omvisning inne på Midtåsen klokka 12, 13 og 14.

12. august:

Omvisning på Kurbadet kl. 15 og 16.

14. august:

Silje Nergaard avslutter en lang rekke med konserter i Bakgården denne sommeren. Dørene åpner som vanlig klokka 19.30 og Nergaard går på scenen 21.

16. august:

Brukt- og nattmarked i Byparken hvor du kan selge det du selv ikke trenger. Markedet er for privatpersoner, lag og foreninger der både nye og gamle ting kan selges og kjøpes.

NB! Det er søndagsåpne butikker i Sandefjord sentrum denne dagen.

23. august:

Sandefjord Fotball–Stabæk på Komplett Arena 18.00. ((Endring i kamptidspunktet kan forekomme på grunn av tv-dekning. Sjekk www.altomfotball.no for oppdatert info.)

24. august:

Minitopptur med Den Norske Turistforening (DNT) Fjellsport. DNT arrangerer flere slike turer i hele 2015. Turene passer best for dem som er litt trent, og ikke barn. Det blir gått litt i oppoverbakke og i terreng. På programmet denne dagen står kajakktur fra Granholmen.