650 ga pluss i Høyjord

Party: Arrangørene Håvard Skjelbred og Mona Gran Sukke er fornøyd med årets Sensommerparty på Haugarplassen. Foto: Paal E. Nygaard

Party: Arrangørene Håvard Skjelbred og Mona Gran Sukke er fornøyd med årets Sensommerparty på Haugarplassen. Foto: Paal E. Nygaard

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

– Stormende jubel og et pent overskudd, sier arrangør om Høyjord-fest.

DEL

De var spente, men det klaffet. Rundt 650 personer møtte opp lørdag da Høyjord Ungdomslag arrangerte Sensommerparty på Haugarplassen. På plakaten sto blant andre Åge Sten Nilsen, Linda Kvam og Høyjords egen Ben Charming.

– Vi hadde hårete mål om flere, men dette ble en veldig bra kveld og fest, sier Mona Gran Sukke, én av de fem i arrangementskomiteen.

For ungdomslaget er inntektene kjærkomne for å drifte ungdomslokalet. Også festene i fjor og i forfjor gikk med overskudd. Akkurat hvor mye det ble i år, kan ikke Gran Sukke si før fintellingen er over.

– Men vi kommer til å få et pent overskudd. Billettsalget er én ting, men vi solgte også bra i baren og har mange og gode sponsorer.

Når det er sagt; de er så glade i ungdomslaget sitt, at også de frivillige betaler inngangsbilletten.

Festen er gjort mulig av en stor dugnadsgjeng. Fredag var 20 personer i aksjon, mens 40 gjorde innsats lørdag og 15 under oppryddingen søndag. Ifølge vaktlederen oppførte folk seg bra under selve festen.

Hva så med neste år?

- Det er for tidlig å si, men noe blir det sikkert, sier Mona Gran Sukke.

Artikkeltags