Lørdag spilte de sin siste forestilling av i alt 21. Hele seks ekstraforestillinger ble satt opp for å dekke sandefjordingenes humorbehov i sommer. At det ville bli et show som kom til å trekke publikum, merka de tidlig.

– Det har vært et stort trøkk helt fra starten av. Selv om det var fristende å spille flere forestillinger, var vi nødt til å si stopp på grunn av nye prosjekter, sier Anette Holand.

– Like spente hvert år

Sammen med sine fire makkere i Ivo DaCapo, Frode Aleksander Rismyhr, Monica Hofstedt-Moe, Espen Rolstad og Trine Lise Aadne,spilte Anette Holand for et smekkfullt hus på Park Hotel i Sandefjord. I 12 år på rad har femspannet tatt ansvar for å gi publikum en solid sommerdose humor. Godt vant med å trekke fulle hus er de, men sikre på at publikum strømmer til år etter år for å bivåne deres nye sprell, er de derimot ikke.

LES OGSÅ: Derfor bader Ivo daCapo-gjengen i sprederen

– Det er like spennende hvert år og se om det kommer besøkende. Det er mye som skjer om sommeren i Sandefjord, og da er det gøy at så mange har tatt turen til vårt show, sier Holand.

Selv om det nå er slutt for denne gang, lar ikke Ivo DaCapo-gjengen seg friste til fem uker med ferie.

– Vi er allerede i gang med å planlegge juleshowet. Jeg blir ikke sliten av å opptre, det er bare moro, sier hun.

 

Hvalsommer

Teppet har også gått ned for denne gang for forestillingen Hvalsommer, som i år samlet mellom 5-6000 besøkende i Fon-teltet i Badeparken.

– Showet i år har funka bra. Det har vært en veldig spennende besetning i år med mye nytt, blant annet ny instruktør, nytt band og kapellmester, sier hvalsommermannen, Heljar Berge.

Noe nytt var også tanken da de for første gang i løpet av sine 11 år med revyen, holdt eget allsangshow.

– Det funka ikke så bra. Folk vil ha gjerne ha allsang, men sammen med revy. Nå har vi lært en del i år, og er klare for å legge hodene i bløt for å se hvordan vi skal gjøre det neste år, sier Heljar Berge.

Funka gjorde det derimot for bingovertinna «Wenche Foss». På flere av forestillingene var folk så ivrige etter å være med på bingoen at flere bord og stoler måtte bringes til lokalet med plass til 450. Inntektene av årets bingo gikk i år til Sandefjord Røde Kors.