Lørdag kan du smake Grans sitt julebrygg lenge før det kommer i butikken

JULEØL: Grans Bryggeri inviterer til en tidlig start på julefeiringen. Her er Gran-brødrene Morten, Håkon og Edvard med et av de tidligere produktene sine. (Arkivfoto: Atle Møller)

JULEØL: Grans Bryggeri inviterer til en tidlig start på julefeiringen. Her er Gran-brødrene Morten, Håkon og Edvard med et av de tidligere produktene sine. (Arkivfoto: Atle Møller)

Artikkelen er over 2 år gammel

Har du savnet smaken av juleøl? Fortvil ikke. Førstkommende lørdag inviterer Grans Bryggeri til ølsmaking, show, musikk og mye mer.

DEL

Det lokale bryggeriet tyvstarter julefeiringen når de om ikke mange dagene inviterer til en aldri så liten julefest.

– Vi slipper juleølet vårt først i Sandefjord i år igjen. På arrangementet får gjestene smake på årets julebrygg, og de får også sjansen til å lære hvordan man skal smake på øl på ordentlig vis, forteller Edvard Gran.

Han lover julaften-stemning i baren hele kvelden, og forteller at bryggeriet vil presentere tre sorter juleøl.

– Folk får smake på klassikeren Grans juleøl, som gikk helt til topps i TV2 Hjelper deg-testen i fjor, Lade gaards juleøl, som er butikkvarianten, og versjonen av Lade gaards juleøl som selges på polet, forklarer han.

Grans julebrygg kommer i butikkhyllene første uka i november, men i helgen får du altså muligheten til å korte ned på ventetiden.

Vil lage tradisjon

Forrige helg arrangerte Gran-brødrene oktoberfest i Kurbadhagen. Edvard Gran forteller at de har kommet seg etter en intens helg med mye jobbing, og er nå klare for å fylle stedet med feststemte mennesker igjen.

– Vi prøver å få plass til 65 til 70 gjester på arrangementet. De som ønsker å komme kan enten forhåndsbestille billett på vipps, eller sjanse på at de får plass ved å møte opp i døra.

Bryggeriet har arrangert juleølslipp i byen før, og Edvard forteller at de ønsker å gjøre det til en tradisjon

Fullt program

Edvard skal selv på scenen i løpet av kvelden Da skal han diske opp med et show som handler om juleøl.

I tillegg blir det quiz, levende musikk både før, under og etter arrangementet, og fingermat  som passer til ølet levert av Det gamle røgeri.

Arrangementet starter klokken 19 og koster 150 kroner.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken