Gå til sidens hovedinnhold

Blandakoret synger for en god sak

Artikkelen er over 5 år gammel

For tredje år på rad inviterer Sandefjord Blandede Kor til veldedighetskonsert og allsang i skulpturpaviljongen på Midtåsen. Tirsdag synger de til inntekt for frivillighetsprosjektet «Tid som gave».

– Med vår sang ønsker vi denne kvelden å spre glede, hylle sommeren og bidra til å gjøre en forskjell for noen som trenger det. Skulpturpaviljongen er bare helt fantastisk som konsertarena, og gir en intim konsertopplevelse med nydelig akustikk, forteller leder Ragnar Sten Bjerkseth.

Konserten 7. juni  starter klokka 19.00, og blandakoret og dirigent Kristin Ellefsen presenterer låter på norsk, svensk og engelsk. Det blir også noen pop-perler fra korets suksesskonsert «Let us entertain you» i april. For riktig å komme i sommerstemning, inviterer de også til allsang.

Konserten er gratis, men det gis muligheter til å gi en pengegave til frivillighetsprosjektet «Tid som gave». Dette er et prosjekt som handler om å organisere frivillige som støtte til pasienter med alvorlig sykdom og som avlastning for deres pårørende.

Frivillige som gir av sin tid til dette prosjektet, får tett oppfølging og utgjør en viktig forskjell for medmennesker i en krevende situasjon. Ansvarlig er Sandefjord kommune i regi av Utviklingssenteret for sykehjem og hjemmetjenester i Vestfold.

Kommentarer til denne saken