BigBang skal trekke folk til Fjordfesten

BigBang kommer til Fjordfesten i sommer. Foto: Gjermund Glesnes

BigBang kommer til Fjordfesten i sommer. Foto: Gjermund Glesnes

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hanne Børresen og Rikke Horst Jenssen tok «high five» på kontoret da de sikret seg Øystein Greni og BigBang til Fjordfesten.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

– Dette er et band vi har hatt på lista vår lenge. I lang tid har de vært et av Norges beste liveband, og vi har prøvd å få dem hvert eneste år vi har drevet med Fjordfesten, forteller Hanne Børresen.

– En kjempebooking for oss

Nå lyktes det endelig arrangørene å sikre seg rockerne bak store hiter som «Girl in Oslo» og «Fly like a butterfly». BigBang har drøssevis av 1.-plasser på bestselgerlistene i Norge, og har også slått bra an på utenlandske konsertscener. Det overrasker ikke Hanne Børresen og Rikke Horst Jenssen.

– BigBang er et realt liveband. Dette er en kjempebooking for oss, sier Rikke.

Appellerer til gutta

Ifølge Hanne Børresen er dette dessuten en booking som gir gutta noe ekstra 11. august.

– BigBang favner ganske bredt, slik Fjordfesten skal, men de vipper nok litt over mot gutta i hvem de appellerer mest til. De er veldig annerledes live enn på plater, og defineres som et typisk liveband. BigBang har et voldsomt trøkk i konsertene sine, sier Hanne Børresen.

Slipper flere navn i mai

Med BigBang har Fjordfesten-arrangørene sluppet en ny headliner. Fra før av er både Lars Vaular og Maria Mena skrevet inn på Fjordfesten.

I tillegg kommer et par store artister noe senere i mai og begynnelsen av juni.

– BigBang er en headliner, men vi er også veldig nærme en avtale med artisten som skal avslutte hele festen. Det blir også en stor artist. Det er litt tidlig å gå ut med navn ennå, men i løpet av mai håper vi å ha nok klart til at vi kan offentliggjøre alle navnene, sier Hanne Børresen.

– 17. mai blir bare småtteri i sammenlikning, flirer Rikke Horst Jenssen.

Målet er 7.000 tilskuere

Med BigBang og Maria Mena på plass sammen med Lars Vaular og en sterk headliner til å avslutte festen, er Hanne og Rikke optimistiske med tanke på å fylle Badeparken til randen.

– Vi har plass til 7.000 mennesker. På det meste solgte vi 6.500, og vi tror at med årets settliste kan vi få 500 ekstra. BigBang er et av landets mest populære liveband, og de skal ikke spille så veldig mange konserter i Norge i år, sier de.

Billettsalget til Fjordfesten starter for øvrig 1. juni.

Artikkeltags