Sammen med medredaktør Per Ramberg og bidragsyterne fra boka «Gullstruper og glade toner» kunne hun for første gang bla i boka tirsdag.

Da møttes alle til samling i trekkspillklubbens lokaler i Kurbadet. Og boka, den er en populær julegave. Det er solgt 8.000 bøker i serien «Mitt kjære Sandefjord» til nå.

Flest sider

Det niende bindet handler om byens sang- og musikkliv.

– Dette er den største boka i serien med 242 sider. Sang og musikk er veldig omfattende her i byen. Vi har måttet plukke ut noen glimt og begrense oss, sier Ramberg.

– Det er morsomt hvor utrolig mye som har skjedd, og alle prestasjonene som er gjort. Mange har hatt stor anerkjennelse og reist land og strand, noen også til utlandet., sier Meen Johansen, som opprinnelig er fra Skien.

Profilerer boka

Nå skal redaktørene konsentrere seg om profilering av boka. Det vil være signering mot jul, og Ramberg er allerede invitert til foreninger og lag.

Om dette blir den siste boka i serien gjenstår og se.

– Det er fortsatt temaer å ta av, sier Heidi Meen Johansen.

– Vi får se hva framtiden vil bringe. Vi sier alltid det når vi er i mål med et bind. Vi må se an salget, krefter og energi og om forlaget vil fortsette, sier Ramberg.

14 bidragsytere

Bindets bidragsytere er: Grete Berge (Trekkspillklubben), Jon Berggren (Sandefjords Sangforening), Helge Bonden (Sandefjord Orkesterfor. og Sande- og Mosserød skolekorps), Marit Veslemøy Drewsen (Bel Canto), Lillian Sande Fjellvang (Sandefjord jentekor), Anita Hegerland (Soloartist), Kjell Kristiansen (Knut Hansens orkester), Kåre Kruge (Kvikkgutta), Bjørn Olaf Olsen (Mitt musikkliv), Per Chr. Ormar (Sandefjord Storband og Framnes skolemusikk), Morgan Ringdal (Sandefjordskvartetten og oppstart Sing In), Yngve Stentun (Sandefjord Guttemusikk og Ungdomskorpset), Sverre Valen (Korvirksomhet) og Sidsel R. Åsly (Sing In).