Brødre med stjerner i sikte

Brødrene Sondre (11) og Marcus Bringaker (13) utgjør gruppen «2 boys». Foto: Simon Nitsche

Brødrene Sondre (11) og Marcus Bringaker (13) utgjør gruppen «2 boys». Foto: Simon Nitsche

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Brødrene Marcus (14) og Sondre (11) Bringaker har siden artistdebuten i Melodi Grand Prix jr. etablert seg på verdensmarkedet.

DEL

Sandefjord-brødrene viser stolt fram invitasjonen som er utsendt fra filmfestivalen i Palma de Mallorca. 5 – 8. juni reiser de to guttene ned for å opptre under gruppenavnet «2Boys» for filmkjendiser på Mallorca.

Del

LES OGSÅ: Smeltet pikehjerter

Sang på Hits For Kids

Brødrene slo igjennom i MGP junior i 2009. Guttene har siden den gangen rukket å gi ut egen CD, og for kort tid siden fikk de beskjed om at én av sangene er plukket ut til å være med på samleplaten Hits For Kids, som gis ut i hele landet.
– Det var kjempemoro og litt overraskende. Nå er det mange flere som får høre musikken vår, sier Marcus.

Musikkvideo

Guttene har også laget musikkvideo til låten «Hey now» på CD-platen. Musikkvideoen har over 5000 treff på YouTube og høster gode tilbakemeldinger.
Vi har begynt å få fanbrev også, forteller Sondre.
– Mest fra sjarmerte ungjenter, skyter mamma Lill-Kristin Bringaker inn.

Lager sangene selv

Nå om dagen er guttene mest opptatt av å øve på egenkomponerte sanger, hjemme på Marcus sin nye Mac.
– Jeg bruker mye tid på å lage egne sanger som vi kan bruke til en eventuell ny plate. Jeg har investert i utstyret selv, forteller Marcus som både mixer, spiller gitar og synger hjemme i Lunaveien.

Teaterengasjerte

Sondre har den siste tiden vært opptatt som hovedrolleinnehaver av juleskuespillet Putti Plutti Plott i Tønsberg. Tidligere har elleveåringen hatt mindre roller i samme teaterstykke.
Begge brødrene driver med teater på fritiden i Sandefjord Teaterforening. Men det spørs om fokuset er rettet mot noe annet enn musikk i framtiden.
– Vi har en drøm om å leve av musikk. Det er dette vi vil gjøre, sier guttene nærmest i kor.


Artikkeltags