Firerbanden blir til fem

Hvalsommer gjengen blir 5. Dagrun Anholt blir med i år og. 
---- Fra v: Foran fra v: Cornelia Børnock og Dagrun Anholt, Bak fra v: Øyvind Angeltveit, Dorina M. Iversen og Heljar Berge. Foto: Kurt André Høyessen

Hvalsommer gjengen blir 5. Dagrun Anholt blir med i år og. ---- Fra v: Foran fra v: Cornelia Børnock og Dagrun Anholt, Bak fra v: Øyvind Angeltveit, Dorina M. Iversen og Heljar Berge. Foto: Kurt André Høyessen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Øyvind Angeltveit er tilbake etter et års hvile fra Hvalsommer, men kaster ikke ut vikar Dagrun Anholt.

DEL

Dagrun Anholt ble trukket opp av hatten da Øyvind Angeltveit måtte prioritere familien under Hvalsommer nummer syv i fjor. I år er showmannen tilbake, men presser ikke ut fjorårets sommervikar for det. Snarere tvert imot! Hvalsommers faste firerbande utvider til fem.


– Vi klarte rett og slett ikke å velge. Vi måtte ha med begge to! De er jo så flinke og gode, så dette blir en styrke for alle. Det blir kjempegøy å være så mange på scenen, og vi får mange flere variasjoner vi kan gjøre.

Alle i gruppa har jobbet sammen før, men ikke i denne konstellasjonen, så det blir veldig spennende og gøy, sier Dorina Marie Eldøy-Iversen, en av to initiativtakere for Hvalsommer.

Høye på sukker

Selv om billettsalget til årets show allerede er i gang, har det blitt mest kaffekos og sukker-bonanza under tekstmøtene foreløpig.

– Vi er jo helt i startfasen. Dette er det andre tekstmøte vi har. Og måten vi har jobbet på til nå er å drikke kaffe og spise kaker, før vi sendes hjem med lekser til neste gang, sier Eldøy-Iversen.

Noen har fått i hjemmelekse å skrive forslag til åpningssang, andre skal koke sammen ideer til forskjellige numre.

Verden er fortsatt like gal, og det er vi og

– Jeg mistenker at Dagrun ikke har gjort hjemmeleksa si i dag, siden hun har bakt kake. Det er mye sukker på møtene, men det er viktig at det er god stemning, sier Eldøy-Iversen og ler.

LES OGSÅ: SHOWET BURDE VÆRT AVLYST

Nye karakterer

Gjengen jobber fortsatt med årets tema, og har ikke helt bestemt seg for hvilken retning de skal gå. Men noe som er sikkert er at det skal bli helt annerledes enn fjorårets hula-hula preg med bastskjørt, Hawaii-skjorter og paraplydrinker.

– Vi prøver også å utvikle noen nye karakterer, så det blir spennende, sier Eldøy-Iversen.

– Dette er åttende gang dere arrangerer Hvalsommer. Dere går ikke tom for ideer da?

– Jeg håper ikke det. Verden er fortsatt like gal, og det er vi og. Det er så mye morsomt som skjer rundt omkring som vi ikke klarer og la være å ta tak i.

LES OGSÅ: HOFTEFEST I BAKGÅRDEN

Artikkeltags