Frustrert? Dra til Verdensteateret!

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Jeg hadde ikke de største forventningene da jeg la i vei fra Storgata 4, tråkket inn Kongens gate og satte meg på én av de flere ledige stolene i Verdensteateret. Det skal sies at jeg aldri har sett en russerevy før. Men hvis det er SLIK en russerevy skal være, så har jeg gått glipp av noe, for å si det sånn!

SE BILDENE FRA RUSSEREVYEN HER!

Jeg er rett og slett helt klar for å dra på fest! Dægærn, makan til gledesspredere! To timer med pur ungdomsvirilitet, et spark i siden til byens politikere, lokalavisa, og samfunnsutviklinga i Sandefjord. Og de gjør det så til de grader! Med snert!

Men så tror jeg heller ikke at dette er en russerevy lik russerevyer flest. fRUSStrasjoner har noe ekstra som er stort. Det bittelille aktørensemblet på 13 russ gir 160 prosent for å lage et forrykende show. De har kontakt med publikum, de er energiske, de underholder, og de er søren meg skikkelig flinke til både å synge og danse!

Årets russerevy er frekk, direkte og på kornet – you name it. Den er tightere enn russeguttenes hvite englebukser. Den sitter!

Årets russ er frustrerte. De ergrer seg over buss for tog, vurderinger på barneskolen, at det kuttes med hud og hår gjennom Samhandlingsreformen, ribbenekten på Mosserødhjemmet, smørkrisa og ikke minst den vanvittige frustrasjonen det innebærer å mangle en vokal i Wordfeud. Med andre ord: Her blir vi minnet på de største «snakkisene» i Sandefjord det siste året.

Jeg kan røpe 13 dansende Bjørn Ole Gleditscher på scenen, en bomvakt på Pindsle som ilegger bøter når du handler utenfor sentrum, og en glad Thor Werner i dans med en storfornøyd Miss Danmark og en om mulig enda lykkeligere tingrettsdommer. Hihihi, så morsomt! All honnør til regissør Dorina Eldøy-Iversen og manusforfatter Heljar Berge.

Det toppet seg mot slutten med tre lettkledde jenter som sto igjen i undertøyet. Det var ganske festlig å glimte bort på guttene som satt på setene ved siden av meg. Reaksjonene deres kan du tenke deg selv...

I fRUSStrasjoner slipper vi de lange, drøye seansene. Bandet spiller i to etasjer på et stillas. Kult og originalt.
Dette russekullet skal lage nye spor, og de skal gjøre det for Sandefjord.

Til russen: Jeg ønsker dere en forrykende russetid. Til alle dere andre: Kom dere på årets russerevy, bli underholdt av profesjonelle til studentpris!
I et stort blomsterhav foran et applauderende publikum sa revysjef Eirik Christoffer Hamre: «Jeg hadde aldri trodd at det skulle ligge så vanvittig mye arbeid bak».

Og, Eirik, det er ikke vanskelig å se at dere har jobbet! Gratulerer!

Artikkeltags