I kø etter bøker

Den som er glad i både damer og litteratur, kunne fått seg en artig aften hos Norli på Aagårds plass onsdag kveld. Foto: Per Langevei

Den som er glad i både damer og litteratur, kunne fått seg en artig aften hos Norli på Aagårds plass onsdag kveld. Foto: Per Langevei

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Det er tydelig et stort marked for bokaftener i Sandefjord. Folk går kvinne av huse for å få dem med seg.

DEL

Den som er singel mann midt i livet på jakt etter kontakt med det motsatte kjønn, bør tråle kulturkalenderen etter bokbad og bokkvelder. Det er nemlig der du finner damene.

Lang kø

Slik var det også onsdag kveld, da bokinspirator hos Norli på Aagårds plass inviterte til bokaften for andre gang denne høsten.
Køen var lang som en russisk roman, av kvinner (og et par menn) som var kommet for å høre Gade komme med sine litteraturanbefalinger.

Forfattermøte

Foruten å få litt godt i glasset, litt snacks og boktips, ble de nær 200 som slapp inn i lokalene, presentert for to forfattere: Jørn Lier Horst fra Larvik, og svenske Karin B. Holmqvist.

Fornøyelig

Begge har nylig sluppet nye romaner, og hos Norli fikk forfatterne anledning til å presentere både seg selv, og sine siste bøker.
Holmqvist fortalte, høyst forlystende, om romanen «Rapsgubbene», som er en slags oppfølger av gigantsuksessen «Potensgiverne» fra 2009. Horst hadde med seg sin kriminalroman «Bunnfall».

Artikkeltags