Lars Vaular til Badeparken

Rapperen Lars Vaular har rappet på bergensk siden 2003. Han har tidligere arbeidet sammen med Tungtvann, Side Brok, Jan Eggum, Fjorden Baby! og John Olav Nilsen & Gjengen. 11. august hører og ser du ham i Badeparken i Sandefjord.

Rapperen Lars Vaular har rappet på bergensk siden 2003. Han har tidligere arbeidet sammen med Tungtvann, Side Brok, Jan Eggum, Fjorden Baby! og John Olav Nilsen & Gjengen. 11. august hører og ser du ham i Badeparken i Sandefjord. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Hip Hop-kronprins og Spellemann-grossist Lars Vaular er én av artistene som skal sørge for at Fjordfesten 2012 blir den beste hittil.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det forteller arrangør Hanne Børresen som for tiden har hendene fulle med å få alle bitene på plass til sommerens store konsertbonanza i Sandefjord 11. august.

Del på Facebook

Fest med godt rykte

Foruten at Lars Vaular for tiden er én av landets beste artister, er grunnen til at han ble spurt om å opptre, at arrangørene mener han passer perfekt inn i artistmiksen.
– Vi er veldig opptatt av å ha noe for alle, og Vaular tekkes både unge og voksne. I tillegg kommer allsangfaktoren, sier Børresen.

Lars Vaular var ikke vond å be.

Hun forteller at det stadig blir enklere å få kloa i de populære artistene ettersom ryktet om Fjordfesten sprer seg i Artist-Norge.
– Vaular var ikke vond å be. Han hadde hørt om oss, og var veldig glad for å bli spurt, sier festivalgründeren.

Tungt å velge

Fra før av har vi fått vite at Maria Mena skal bestige scenen i Badeparken, og at Gråtass-sirkuset kommer for å underholde de minste.
Av de lokale størrelsene som er plukket ut til å få legge Sandefjord for sine føtter denne sensommerkvelden, har Børresen & Co. røpet Eirik Næss.
– Det har vært en enorm pågang av lokale band og artister som ønsker å spille, men vi har dessverre ikke anledning til å slippe til flere enn seks, sier Børresen som innrømmer at utvelgelsesprosessen er fryktelig vanskelig.
– Artistene holder veldig høy kvalitet, så vi får dårlig samvittighet av å måtte si nei, forteller hun.

LES OGSÅ: Vant gratis Fjordfest-billett for tipset sitt

Mange gode navn

Nettopp kvalitet er stikkordet for Fjordfesten, mener arrangøren, og er på nippet til å avsløre flere store navn som hun og de andre ansvarlige har på blokka.
Hun henter seg inn, og forklarer at hun foreløpig bare kan bekrefte at bergensrapperen Lars Vaular kommer. Foruten Mena, Gråtass og Næss, selvfølgelig.
– Vi kommer med de resterende artistene et stykke ut mai, sier hun og frister med at vi har mye å glede oss til.

LES OGSÅ: Eric sjarmerte seg til Fjordfesten

Artikkeltags