Paus fylte salen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Parksalen ble fylt opp til siste stol under konserten med Ole Paus.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Ole Paus selv kunne ikke helt minnes når han var i Sandefjord sist. Mulig han vil huske gårsdagens møte på Park hotell bedre. Over 230 publikummere kjempet om plassen i Parksalen da Paus inviterte til en variert og humoristisk konsertopplevelse.
Til og med galleriet måtte tas i bruk for å få plass til alle.

Lokal oppvarmer

Før Paus entret scenen, fikk Arne Martin Nybo (18) fra Sandefjord æren av å varme opp for publikum med gitarspill. Sammen med Søren Hunskaar på bass ga han alt han hadde. Deretter var det klart for hovedrolleinnehaveren.

Perler på en snor

Med sin lune sjarm serverte Ole Paus en lang rekke av gamle og kjente viser signert musikeren selv. «Mitt lille land», «Mæsjen og Påsjen», «Sangen om Carl Ivar«, og «I en sofa fra IKEA» var bare noe av det publikum fikk høre. Humor ble det også mye av, og ett av høydepunktene for salen var når han beskrev sin oppvekstkommune Elverum og avsluttet med låten om byen. En låt som har gjort han ganske så upopulær i kommunen sin, men desto mer populær i Parksalen lørdags kveld.

Hyllet Kausland

Kvelden ble avrundet med «O, bli hos meg». En hylles til sin avdøde venn og kollega, Grethe Kausland. En sjenerøs og varm avslutning på en variert og humørfull konsert.

Artikkeltags