Stiller ut kunsten sin i nabobyen

Turid Hansen (t.v.) og Marit Miskov Larsen møttes på kunstnerhuset «Labben». Nå skal de bestemt seg for å stille ut verkene sine sammen. 
Foto: Atle Møller

Turid Hansen (t.v.) og Marit Miskov Larsen møttes på kunstnerhuset «Labben». Nå skal de bestemt seg for å stille ut verkene sine sammen. Foto: Atle Møller

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Kunstnerduoen fra Sandefjord skal vise seg fram på kunstnerkafé i Larvik.

DEL

 

Årsaken til at Turid Hansen og Marit Miskov Larsen har valgt å stille ut malerier og fotografier i bakkebyen er enkel: De vil vise fram det de jobber med for et nytt publikum.

Stiller ut på kunstnerkafé

Verkensgården i Larvik er et yndet sted for kunstinteresserte. Her finnes atelierer, gallerier, museum og studioer. Lørdag åpner utstillingen til Sandefjord-duoen på Fanny Langestrand Café, og det gleder kunstnerne seg til.
Kunstnerkafeen har forskjellige utstillinger hver måned. Den består av to rom, og Hansens malerier og Miskov Larsens fotografiene fyller hvert sitt.

Møttes på «Labben»

De to kunstnerne er medlemmer på kunstnerhuset «Labben» som holder til i bygget til Jahres fabrikker i Framnesveien.
De er innom der flere ganger i uka, og det var her de to ble kjent.
– Jeg liker fargene i maleriene til Turid veldig godt. Derfor spurte jeg om hun kunne tenke seg å stille ut sammen med meg, forteller Miskov Larsen.
Turid Hansen forteller at bildene hun stiller ut i Larvik er inspirert av naturen. Miskov Larsen har jobbet mye med lys i forhold til sine fotografier.
Begge har hatt utstillinger i Sandefjord tidligere. Nå skal kunsten deres pryde vegger i Larvik fram til 5. april.

Artikkeltags