Bandet High Hopes, som har spesialisert seg på å nærmest plagiere de britiske legendene Pink Floyd, er tilbake i Sandefjord 12. juni.
De spilte i Verdensteateret både i ‘07 og ‘08. Begge gangene for fulle hus, og formidabel suksess, skal vi tro trommeslager Håvard Buvarp.

Lyd og laser

Han, og de syv andre medlemmene av High Hopes, som er tittelen på en av Ping Floyds mange monsterhits, har foruten et stort repertoar, også et heftig lys- og lydanlegg med i kofferten.
– Konserten blir selvsagt i en annen og mye mindre skala enn hos originalen, men vi har med oss de viktigste elementene, sier han.
Det betyr laser, sirkelduk som bakteppe, og selvsagt et svært bearbeidet lyduttrykk.

Lyd som varemerke

Den som kjenner Pink Floyd, har selvsagt bitt seg merke i det spesielle «soundet». High Hopes bestreber seg på å ligge så tett opp til originalen som mulig, og Buvarp mener de har lyktes godt.
– Lyden er vårt varemerke, og jeg mener det vi serverer er nesten identisk med det du er vant til fra plater og konserter, sier han i all beskjedenhet.

Vorspiel

Det betyr at lukker du øynene under «Great gig in the sky», eller til gitarsoloen fra «Comfortably numb», så kan du drømme deg fra Runarhallen, til de store arenaene og rocklegendenes storhetstid.
Når du åpner dem, og laserlysene er slått av, kan du fortsette mimringen på et svaberg ute i skjærgården. Konserten starter allerede klokken 16.00, og er, ifølge arrangøren, ment å være sommerens vorspiel.