«Kor-assistent» Vetle stjal showet!

Koret Beat fikk super hjelp til dirigeringen da de nylig hadde konsert på Hvaltorvet. Nå er videoen med 16-årige Vetle i musikkglad utfoldelse, blitt en favoritt på Facebook.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

«Dette er musikkglede på sitt aller mest genuine. Fantastisk!», skriver Sandefjord-koret Beat på sin egen Facebook-side etter konserten sist søndag.

Kvelden før hadde de hatt et forrykende juleshow i Verdensteateret, og søndag ettermiddag var koret hyret inn til flere minikonserter i glasshuset på Hvaltorvet kjøpesenter.

SUPERDIRIGENTEN: Dirigent Chris Johnson lot gladelig Vetle Bonesvoll overta korledelsen da Beat opptrådte på Hvaltorvet. (Foto: Screenshot fra videoen).

SUPERDIRIGENTEN: Dirigent Chris Johnson lot gladelig Vetle Bonesvoll overta korledelsen da Beat opptrådte på Hvaltorvet. (Foto: Screenshot fra videoen).

Det var på den ene av disse opptredenene, da Beat var i gang med sin versjon av Train-låta «Shake up Christmas», at de fikk uventet dirigentassistanse.

Klarte ikke å stå stille

Vetle Bonesvoll (16) hadde vært på lekebutikken da han hørte koret. Glad i musikk som han er, klarte han ikke å stå stille, men bare måtte bli med på rytmene.

Dermed hoppet Vetle spontant inn i opptredenen og hjalp ivrig til. Chris Johnson delte gladelig dirigentjobben med Vetle, og ga underveis litt instruksjon og råd, slik at 16-åringen kunne gi koret noen tegn og vink om dynamikk og volum.

SJARMERTE SANDEFJORD: Vetle Bonesvoll.

SJARMERTE SANDEFJORD: Vetle Bonesvoll. Foto:

Et videoopptak av den glade opptredenen ble lagt ut på Facebook søndag kveld. Den er allerede sett over 6.700 ganger, og kommentarer som «Herlig!» og «Helt fantastisk!» har strømmet inn.

Beveger hjerte og føtter

– Vetle er veldig glad i musikk og å danse, og ser mye på «High School Musical». Så jeg ble egentlig ikke overrasket da han etterpå kom og fortalte at han hadde opptrådt med et kor, forteller mor Susanne smilende.

– Det var et spesielt øyeblikk da vi fikk selskap av en så energisk og entusiastisk ung mann. Jeg må bare takke Beat-medlemmene for at de med stemmene sine klarer å bevege folks hjerte og føtter, forteller dirigent Chris Johnson.

Artikkeltags